Vieläkin tuntuu eilinen ihan uskomattomalta. :o) Oon lellinyt Pippaa koko päivän. Aamuruuan jälkeen se vilkaisi kirjahyllyä, jossa pidetään pupun- ja siankorvat. Tokihan tarjoilin sille yhden kumpaakin sorttia :o) Se oli hirveän väsynyt eilisestä, kun ei kerraa osaa nukkua kisapaikalla vaan päivystää ja odottaa mun hakevan sen hommiin. Siispä plikka on nukkunut sängyllä koivet kohti kattoa suurimman osan päivästä.

Puol kuudeksi mentiin Hossuun ja treffattiin Tuula ja lagotot. Puolen tunnin lämppäyskävelyn jälkeen tehtiin hyppytekniikkaa palauttavaks harjoitukseks. Pantiin kokeilumielessä rimat yhtä korkeammiks, ja eka kerta ei ihan onnannut, mut sit meni aivan upeasti ;oD Rokki ei ollut tällä kertaa autossa vaan sidoin sen kantoon katselemaan reeniä. Nyt se oli aika väsynyt, joten tavallisia kitinöitä ja huutoja ei kuulunut lainkaan. Toisaalta mää en sanonut Pipalle ku rauhallisen "vapaa" antaesssani luvan mennä hyppysarjalle. Roks hiukas kaivoi ja sit meni nätisti makaamaan kuono alhaalla. Kiltti pojuliini. Lopuks pääsi Rokkikin kokeilemaan. :o) Se oli ihan onskuna, ku tajus olevan vuorossa. Rimat otettiin pois, joten ensin se sai mennä kolmien siivekkeitten välistä nauskauttamaan keitetyn broiskun sydämen parempiin suihin ja toisella kerralla mentiin kaikkien viiden esteen välistä. Se meni tosi innokkaasti eikä siivekkeen hiukkaakaan häirinneet eikä likellä oleva Pippa. Ja mikä kontakti sen kysyessä, saako lähteä namille ;o) Suloinen pensku! Hyppelyitten jälkeen mentiin tunnin lenkille. Olin satavarma, että koiskut on rauhallisia, mutta väärin luultu. Ne veti pitkin metsää ja vesiojia täydellä nautinnolla. Löydettiin paikka, jossa oli aikalai kypsiä puolukoita. Herkuteltiin niitä, tosin tuntui aina, että jonkun kuono väkisin työntyy käteen, eikä mun omaan suuhun mee laisinkaan. Ihana syödä marjoja suoraan varvuista. :oD

Ihan unohtui kirjoitella tänne sellainen ärsyttävä juttu, että Rokki merkkasi kylppäriin :o( Mulla on lattiakaivossa Sinituotteen suodatinverkko, joka kerää karvat ja pölyt. Siinä on pieni muoviklipu, josta sen saa helposti poistettua ja joka on näytillä. Rokki tieteskin veti siitä eli ritilä ja suodatin vähän nousivat, ja tuollainen oli sen mielestä pakko merkata, siis koiven noto. :o(  Melkoinen karjaus tuli multa, toivottavasti sälli tajus, et meillä kotona sisällä ei harrasteta minkäänmoista merkkausta.