Koiria vaan tutkitaan, ni nyt pääsi mattekin "tutkittavaksi". :o) Porin Intersportissa oli Asicsin fyssari tekemässä jalka-analyysejä. Paljain jaloin piti seistä peilimäisen pinnan päällä ja mennä kyykkyyn. Kone kuvasi ja lappuseen rastitettiin vain normaalia. :o) Ja kahta tossua suositeltiin, joista koklasin helvempaa ja onneksi se sopi loistavasti, maksoi silti satasen. Nyt mietin, että olsiko musta osallistumaan jonkin juoksutapahtuman hölkkäluokkaan. ;o) Sellaisen sen pitää olla, et koiraset voipi olla mukana. Mietintään.

Porissa oli myös koiruset mukana, tosin odottelivat autossa. Mun veljeni ihaili niitten tehokkuutta, ku pisitettiin ne. Roksu käveli noin metrin ja virtsi. Pippa meni ehkä kahden metrin päähän ja kyykkäsi, aikaa tais mennä parikyt sekkaa näihin toimituksiin, kilttejä hömpyttäjiä.

Rokki ei oo ollut hiukkaakaan jumissa hirvenkaatoyrityksen jälkeen. Se venyttelee ihan yhtä nautinnollisesti ku aina. Vapaana se on ollut vain pikametsäkäynnillä ja agikentän kupeessa. Varsinaisen metsälenkin se sai kulkea mun vieressä ja olikin oikein hienosti. Yhdessä kohtaa se alkoi haistella kovin ilmaa, ei silti mitään hötkyilyä.

Pipan käpäläjuttuun en huomannut lainkaan kirjoittaa röntgauspäivän pahoinvoinnista. Nassi kyllä heräsi jo lääkäriasemalla ja kulki ite autoon, mutta se vinkui ihan koko ajan. Automatka kotiin meni vinkunaa kuunnellen. Ja kotona se vaan jatkui. Välistä se saattoi olla hetken hiljaa, ehkä pari minuuttia. Vasta nukkumaan mennessä itku lakkasi. Mitäköhän lie nukutusaine ollut, tosi paha olo siitä ainakin tuli.