Pippa oli mukana, kun käytiin tädin kanssa Säkylässä sukulaisten mökillä. Tuuli oli hirvittävä, Pyhäjärven aallot oli vaahtopäisiä ja korkeita. Mua ei houkuttanut mennä uimaan ennen saunaa, Pip kävi toki vähän läträämässä. Kun menin järveen, tuli plikka innolla mukaan. Ranta on tosi matala ja osittain kivinen. Vaelsin pitkän matkan uimasyvyydelle, Pippa ui koko aika mukana. Kun se vastatuuleen uidessa laskeutui aallon harjalta, joutui se ikään kuin tyhjän päälle ja silloin tuli aluks muutama etutassujen liike vettä räiskivästi. Hirveän äkkiä se oppi tässäkin tilanteessa odottamaan sen aikaa, että sai uitua pärskimättä omalla hyljetyylillään :o) Se jaksoi uida pitkään, ja nouti palloa monta kertaa. Urheasti Pippa Pippuri ui, kun heitin palloa koti ulappaa ja se meni vähän väliä näkymättömiin aaltojen takia. Sillä on varma, hyvä uintitekniikka, kun ei tuo melkein myrsky sitä haitannut lainkaan :o)

Meillä oli käymässä keskiviikosta lähtein mun opiskelukaveri, jolla on korkean paikan kammo. Siedätyshoitoahan siihen pitää hankkia! Muistelin, että Kokemäellä on korkealla joen yllä oleva riippusilta. Löydettiin silta, mut hirveä pettymys, se ei ollut lainkaan korkealla. Aika rajuntaa muistot, en ollut käynyt siellä reilusti yli kymmeneen vuoteen, silta ihan kesy. Pippa oli mukana, ja kyllä osaa tyyppi olla varmatassuinen. Se ei hetkeäkään miettinyt, onko silta turvallinen, heti vaan innokas veto päälle ja suunnaksi vastaranta :o) Reipas nassikka ;oD

Mää onneton unohdin soittoajan Ulvilan jälkikisaan :o( Kun muistin ja soitin, oli jo kuus varakoiraakin. Nyt siis aiotaan mennä synnin kisaan Harjavallassa 2.9., kun siellä ei ole rajoitusta jälkiykköseen.