Oma reeniryhmä eli Johanna, Suvi ja Tuula koirineen meitin lisäksi. Aloitettiin jo hyvissä ajoin, kun Tyty tarjosi valioitumistensa kunniaksi kahvetit runsailla herkkusilla. :oP Kiitos!

Tein päätöksen, että Rokki tekee aina perjantaiharkoissa vain niukasti helppoja juttuja, lähinnä toistoja ja AgilitynLumossa ohjausharkka. Tänään siis ensin kepit. Pikkasen ensin levällään ja siitä kaks toistoa. Ne oli suht ok, vaikka Pomppunen ei meinannut tajuta, mitä tehdään kun "yleisö" oli niin lähellä. :o) Sitten kepit pystymmäksi ja tuli moka. Taisin vähän olla turhan edellä, joten annoin Roksun viedä ja sitten saatiinkin kaks hyvää toistoa. Sitten A, jossa porostin oli taitava. Neljästä toistosta yhdellä se ei pysynyt 2on2off, sillä A "huojui". Nami odotti alustalla, sillä A:ta ollaan tehty tosi vähän, suht aina vaan puomia. Toistoja tarvitaan. Viimeiseksi keinu, johon en typerä-minä tajunnut panna kunnon painoja ja se ei tuntunut tukevalta ja kolahti rajummin. :o( Roks pelästyi ja äkkiä Tuula apuun. Muutamalla toistolla Roks palautui normaaliksi, vaikken vieläkään tajunnut pistää keinuun painoja. Huomasin puutteen vasta toisen koiran tehdessä.

Pippa oli rakentamassa rataa ja sai tehdä 35 sentin hypyillä pienen radanpätkän. ;o) Se oli jälleen kuuma ja meinasi jopa jäädä pussiin kiinni liian rajun vauhdin takia! Se oli upeasti kuulolla ja Teron opissa oon nyt tajunnut valssin ajoituksen paremmin ja sillähän saa hienosti pahoja kaarteita pois. :o) Kunpa sais alkaa Pipsun kanssa agin alusta ja vielä Teron opissa, mut eipä voi, ei. Sitä vastoin toivotaan, että tassu ei kipuile ja saadaan edes jonkinmoisesti agiloida. :o)

Ilma oli todella kuuma jälleen kerran. Hiki vaan virtasi. Jospas tää joskus loppuis, että jaksais tehdä normijutut. Hikosin silleen, että silmiin valui  enkä nähnyt kunnolla. Kun piti panna aurinkorillit päähän, ne meni huuruun. :o(