Tänään agiharkoissa huomautettiin, etten oo kirjoitellut viikkoon, voih. Tässä jotain muistelmia. En mennyt sunnuntaina seuraamaan jälkikoulutuksen toista päivää, koska selkä kipuili. Lenkillä oltiin koirusten kanssa metsällä Tuulan lagottojengin kanssa. Tyhmä tuo mun vääränmallinen selkärankani, kun alkaa temppuilla pitkään paikallaan seisottaessa, liikkumisen kanssa ei ongelmia.

Maanantaista ei muistu mieleen erikoisuuksia. Tiistaina oli jännät paikat, sillä Rokki Pokkisella oli supertiistai. Ensin kuudelta tottistelut KoiraKioskilla ja siitä suhattiin agilityyn, joka alkoi 19.15. Tottisteltiin vain kymmenisen minuuttia tarkoituksella, ettei maha ihan täyttyis ennen agia. Roks meni suht ok, mun oltava hirveän tarkkana Roksun seuraamispaikasta.

Agility on uudessa porilaisessa agifirmassa AgilitynLumoa. Ollaan Ronspun kanssa 1. luokkaan valmistavalla kurssilla kahden muun koirakon kanssa. Tykkäsin kovasti vetäjästä (Tero Strömberg), sain eri hyvää ohjeistusta. Ohjauskäden pitää pysyä matalammalla, liikkeitten oltava pyöreämpiä ja silleen pysyy jatkuvampina, enkä saa paljoa vedättää porostinta. Tärkein asia tuosta agista oli se, että Rokki oli upea! :oD Se teki tosissaan töitä aika helpoilla radanpätkillä, haukkui miehekkäästi ja ilme oli koko aika oikea. :o) Uusi paikka ei haitannut sitä ensinkään, ja suorastaan leijailin onnesta tuon tiistain jälkeen. ;oD Nami maistui ja vauhtia piisasi, vaikka namia oli nautiskeltu jo tottiksessa jonkin verran. :o) Pipsulainen teki tanssijuttuja hallin pihassa.

Keskiviikkona Pippa kävi hierojalla. Pupulainen oli hyvässä kunnossa. ;o) Wisp pisti vastaan lopun venyttelyissä, ei muka pois lainkaan saanut venyttää. Mun tuli ekan kerran mieleen, et komennan sitä ja sanon, et venytellään. Käytin matalaa, rauhallista ja määrätietoista ääntä, ni Pippa Pippuri meni ihan veteläks ja rennosk. :o) Se saatiin venyteltyä paremmin ku koskaan ennen. Pupunen on tosiaan hierottu päälle 20 kertaa ja nyt jo keksin komentaa sitä. ;o) Mulla oli illalla agireenien veto. Torstaina jatkui harkkojen pito, sillä Johanna oli kutsunut mudityyppejä Harjavaltaan harkkailemaan. Muutama aika symppis eläin oli joukossa, mut ei mudi silti mun rotu olis.

Tänään perjantaina mentiin aamulla Maaritin ja Moskun kanssa Hossuun, ja näytettiin hyppytekniikkaharkkoja. Pippakin sai tehdä muutaman. :o) Pieni aussie oli ihan onsku. Rokki oli ihan kuumisssaan eikä sitä kiinnostanut, kiltisti se meni, mut kovin laiskasti. Namina mulla oli kuivattua peuraa, josta Roks ei kauheasti tykkää. Illalla oli oman ryhmän harkat, ni odotukset eivät olleet korkealla. Katsoin meille hyppy - hyppy - putki - hyppy -hyppy -setin, kepit yksistään, keinu ja pussi sekä puomi - putki - A. Järjestys oli eri ku tuossa. Rokki nukkui auton vieressä, mutta innostui kun menin hakemaan sen omalla vuorollaan. Uskomatonta mutta totta: se agiloi tosi reippaasti ja hyvällä kiihkolla ääntä säästelemättä. ;oD Olin niin tyytyväinen ja osasin jopa lopettaa koirustimen ollessa vielä innokas. Kaikki sujui ekalla yrittämällä upeasti. ;oP Jospa me sittenkin pystytään reenaamaan agia kesäaikaan. :o)