26.-27.3. oli tokon koulutusohajaajakurssin toinen viikonloppu. Aivan mahtavaa edelleen. :o) Sunnuntaina näytettiin tokoliikkeet luonnossa ja Pipsi pääsi tekemään evl:aa. Me ei olla harkattu iäisyyksiin koko liikkeeitä saati laisinkaan joitain liikkeitä. Mutta aussikka nautti ihan täysillä, vaikka tarkkuudessa ja suoritusten tekniikoissa oli paljon toivomisen varaa. :oD Vain keskustelut liikkeitten välillä oli kamalia sen mielestä, ku ois heti tarvinnut päästä tekemään lisää. :o) Mainittakoon tunnari, jossa Pippa haistoi rivistön kolmasti läpi ja toi oikean. :o) Tuo kolmasti haisto ei oo hyvä juttu, mut sen maltti piti eikä haukannut ensmäistä löytämäänsä. ;oD))) Plikka tais olla yli puol tuntia hommissa ja olis halunnut jatkaa vielä ainakin viis tuntia! Kotimatkalla autossa se makas kuono penkin päällä ja tuijotti mua niin tyytyväisenä ja onnellisena, et mua melkein huimas. :o) Yöllä se on normisti jaloissa nukkumassa, mut nyt se tuli ihan kylkeen kii melkein koko yöks. Kuin voi joku olla noin upeuksin kyllästetty pikkukoira! Olis pakko löytää aikaa reenailla Pippiksen kanssa, ku se on sille niin tärkeää

Rokki oli AgilitynLumossa keskiviikkona 30.3. Radanpätkät hienot, ja loppuun meinattiin tehdä vauhtia pallopalkalla, mutta siitäpä porostin hyytyi. Oli ihana päästä porosen kanssa agiloimaan kunnolla, ku nyt alan jo olla terve.

Muutoin tokostelua sisällä ja ihan pienesti ulkonakin. Ei kyllä tarpeeksi. Tuulan lagottosakin kanssa ollaan nautittu metsäkävelyistä. Kaipasin flunssan aikana ihan hulluna metsään, ja kyllä olivat myös Pip ja Rok innoissaan normilenkkeilyn alkamisesta. :o)