Meen seuran porukalla oli tänään reenit Noormarkussa :o) Koiria oli vain kolme ja aikaa parisen tuntia, joten hyvä juttu. Ohjelmassa oli Riitan kaksi rataa, kummaltakin löytyi kinkkisyyttä ihan tarpeeksi. Pip oli tosi ärhäkällä päällä, aika faartti päällä. Mää olin hiukan kuutamolla, kyllä huomaa reenaamattomuuden vaikutuksen, pääsispä pian ulos harkkaamaan ja usein. Alkulämmittelyksi radalla muutama este, puomilla nassikka yritti livetä oikeasta kontaktin suorituksesta, sanoin nätisti eikä vaikutanut yhtään varsinaisilla radoilla, ei siis jarruttelua siellä. Määkin opin jotain :o) Ohjaus oli ku puuhevonen pakkasessa, tuntuma hukassa (niinku sitä joskus olis ollut ;o) ).

Vedätin aikas rajusti, ja Pip meni hienosti. Yhdessä kohdassa olin satavarma, etten millään ehdi, mutta pienikin putken mutka saattaa pelastaa söhrön ohjaajan ;o) Tuo rata oli tosi hyppypitoinen, mikä harjoitus tekee mulle terää. Pitäs oppia olemaan rauhallinen, sillä ei Pippa niin nopea ole, mitä musta tuntuu, ihan ohjattavissa :o) Kepit joka kerta upeat! Radoilla hyvät, rivakat ja tarkat kontaktit :oD Pips kuunteli kivasti, kunhan en ollut ihan väärässä paikassa.

Lenkillä piikoteltiin taas palloa, kivaa. Pip makas paikallaan mun piilotaessa. Meen paikkamakuu ja -istumsharjoittelu on ihan minimaalista tätä nykyä. Kaukkarit oli kauniit: innokasta ja paikallaan pysyvää. Seuraamista otettu sisällä, pakkaa koiksu vähän kääntymään kohti ruokakuppia :o)