Tänään oli kisoissa aika outo järjestys, ensin kakkoset ja sitten ykköset ja kokoluokat järjestyksessä medi, mini ja maxi. Piti lähteä matkaan onneks vasta puoli kahdeksan aikoihin. Ohjelmassa oli kaksi Ritva Herralan tuomaroimaa agilityrataa. Kumpikin rata oli jotenkin "ahdas", esteet ku sumpussa ja ansaesteitä riitti. Erittäin haastavia olivat!!

Ekalta radalta tuli hylly. Muuten homma sujui ihan paitsi kerran myöhästyin pikkusen aidan jälkeen haltuunotossa ja keppien käskyssä, siispä Pippa ehti hypätä ylimääräisen aidan. Yllättävää, ettei harmittanut, olin muuten varsin tyytyväinen meen suoritukseen.

Tokaa rataa kuvaa parhaiten rimojen kolina, niitä roiskui kolme ja tulos 15, aika olis ollut hyvä (kymmenen sekkaa voittajaa nopeampi). Käännökset oli niin jyrkkiä, etten osannut ohjata niissä ja siks rimaongelma. Varmaan kaikki nopeat pudottivat rimoja ja tekivät väärän radan. Kerran unohdin radan kulun, mutta pystyin ohjaamaan hetken takaa ja Pip imaisi niin hienosti putkeen, että pystyin palaamaan suunnittelemaani kohtaan. Vähän huonosti sopivat näin tiuhaan rakennetut radat meille. Pippa ja mää ollaan suurten kaarteitten agilitaajia ;oD

Jos kiinnostaapi nähdä rimojen kolisuttelua, niin Mette Vainion verkkoalbumissa on video tokasta radasta. Tällasia ratoja pitäs ehdottomasti harjoitella.

Pikästä aikaa nähtiin Laura ja aussie Simba. Likat juoksenteli kivasti metsätaipaleella, vaikka aluks Pipan piti pienesti jäykistellä. Ja Simba on sen verran raju metsästäjä, että Laura kielsi sitä lähtemästä, kun Pippa tarjoutui vapaaehtoiseksi metsästysleikin jänikseksi.