Pippa on reipas ja hyväkuntoinen, kun taas flunssa imee koirakon heikommasta lenkistä voimia. Pienesti koitetaan jotain tehdä päivittäin :o) Tokoa on tehty muutamana päivänä, kun sain aikaiseksi viedä vermeet autoon. Lumisateen jälkeen oltiin pöpsän kentällä tekemässä ruutua ja ohjattua. Tahallani en kävellyt ruutuun sitä tietä, mitä toivoin Pipan sinen juoksevan. Jäljet siis kiersi ruudun paitsi etureunasta. Pip pujahti useamman kerran keskelle ruutua vasemmasta reunasta. Piti melkein vääntää rautalangasta, että toivon sen menevän suoraan, toki se sitten tekikin niin ;o) Ohjattu meni upeasti: ensin merkki ja oikean nouto ja perään pelkkä merkki hyvällä palkalla, jesh. Alkulämmittelyksi käveltiin kentän ympäri ja pääsin Pipasta sen verran eroon, että sain jätettyä frisbeen kentän päähän. Tehtiin seuraamista kohti frisbeetä, palattiin samoja jälkiä, minkä jälkeen eteenlähetys. Meinas hiukka vääntää oikealle, mutt hyvin se meni silti, taiturinassi! Noudossa harjoitellaan rauhallista käskyn odottamista heiton jälkeen ja rivakkaa palautusta. Peffa on pysynyt hienosti maassa, ja silloin tällöin frisbeepalkka noudosta, ni johan Pippurin palautus on nopea!! Lenkkien yhteydessä treenataan aina hiukkasen. Jätöt silloin tällöin, ei mitään ongelmia eikä oo sekaisin käskyt. Luoksetuloa suorana ja kierrosta pysäyksiä. Pysäyksiä vähän ennakoi, mut ei väliä, ku tosiaan käsky kierrä eikä tänne. Seuraamisessa paikka ihan suht hyvä, pidän käsiä kyljissä, ni nassi jotenkin innokkaampi.

Agikentällä oltiin pari kertaa tekemässä kontakteja ennen lumen tuloa. Ei erityistä mainittavaa paitsi että aika kivasti Pippa alkoi tulla alastulolle, kun pallo tai naru oli odottamassa, tosi upeaa ;oD

Haettiin tänään Milla ja Ninja Harjavaltaan, niin tehtiin pikaisesti kaks tuuliharjoitusta hiedän kototalonsa viereisessä metsikössä. Pippa veti ihan intona kohti mettää, ku tajus saanees rullapannan kaulaan. Tuuli vähän kiersi ja Milla meni eri paikkaan metsässä, ku luulin. Kuonostin liikkui siihen malliin, että haju oli selvä, otin riskin ja komeasti Pip kävi hakemassa rullan! Hyvä tuonti mulle ja tosi nopea paluu näytöllä. Toinen meni yhtä hyvin, sai hajun oikeastaan heti ja teki hienoa työtä :o) Ekalla kerralla oli kitinää, toisella keskittyi upeasti ilman ääntelyitä :o)