Treenailtu ollaan varsin vähän. Kumpikin koisku saanut tietty tehdä tottelevaisuutta. Pispulla on toko Raumalla 3.6., joten pitäisi tästä aktivoitua ja kertailla. Ruutu tytsltä meni ihan hukkaan ja nänniksellä sain sen onneks taas juoksemaan kunnolla ruudun läpi, kunhan van onnais kans ite pysäyttää se oikeassa kohdassa. Kaukkareita tehdään, mut ei osata likkumati ni ei. Seuraaminen on niin kiihkeää, että edistys on nyt pahentunut selvästi. Jatkamma harkkaa. Rokista ei erityismainintoja.

Kummallekin on tehnyt kaks jälkeä. Rokille muistaakseni 80 ja 120 askelta. Roks tehnyt tarkkaa loistotyötä. Pipsulla kai 50 ja 80 ja ei niin tarkkaa vaan kovin kiireistä haistotyötä.

Rokki on agilityä tehnyt jonkin verran. Tekniikkahypyt alkaneet mennä hyvin. :o) Putki on tosi kiva! Kontakteja tehdään ja oon oppinut, milleen en painosta sitä alastulon namin luona. Hypyillä se hamuaa mun luo, joten tarvii palkata lelulla pois päin. Muutenkin nami ei tahdo olla riittävän tehokasta ja lelulla on mahtava tehdä vaikka mitä. Keppejä ei oo tehty yhtään, ku odotetaan seuralle tilattuja vinokeppejä, jotka saatetaan saada ens viikolla. Keinua otettiin eka kerta. Suvi ja Tuula avustivat. Idea on, et keinu pidetään ylhäällä, namitetaan siellä runsaasti ja rauhallisesti alas. Rokki oli ylhällä sen verran peloissaan, ettei ees nami maistunut, joten annattiin sen rauhoittua ja namitettiin vain. Se täytyy saada tuohon tosi innokkaaksi, että voidaan alkaa laskea keinua. Toistoja siis paljon. Muutenkin mun pitää olla hirmutarkka, että jäpikkä ei kyllästy, siispieniä suorituksia hiukan aikaa. :o)