Vihdoinkin päästiin ohajttuihin TVA:n harkkoihin. Kaiken maailman kennelyskät ja joulut kun ovat häirinneet meen harrastusta ;o)

Halli on valitettavan pieni ja lämmitämätön. Semn verran pieni se on, että kunnolla ei voi tehdä ainakaan ruutua eikä ohjattua. Onneksi siellä oli muutamia mattoja, siinä oli ihan ok makoilla. Mua alkoi viluttaa reilun tunnin päästä, joten lähdettiin ekoina pois. Tosi kiva tuolla oli, kun joku kommentoi meitiä yksinharjoittelijoita :o)

Pitkästä pitkästä aikaa saatiin oikein hyvät paikallaoloharjoitukset, jee :o) Ensin kahden minuutin istuminen. Koska paikka oli sen verran pieni, että voisi jopa koikkusta ahdistaa (ei onneks ahdistanut!) ja treenattu ollaan turhan vähän, kävin puolivälissä antamassa pupuselleni palasen namia :o) Oikein hyvin Pippa istua tönötti hiljaa paikallaan. Makuu meni samaan tyyliin, aika vissiin kolme minuuttia, pari häiriökiertoa eikä mitään huomautettavaa. Oltiin reunimmaisena, viimeks maahan ja ekana istumaan, eikä mitään vaikeuksia odottaa eikä Pip kuunnellut muitten kehotuksia.

Idari hyvä :o) Ehkä maahanmeno olis voinut olla aavistuksen nopeampi, mutta ei tosiaan ollut hidaskaan. Seuraamista tehtiin hiukan lyhempi pätkä kuin muut, mua itteä alkaa puuduttaa. Paikka suht hyvä, mutta perusasennot hitaita ja yks jopa jäi tekemättä. Hyppynouto kaunis! Minimaalinen murahdus kapulalle, kun oli pupsi tokalla toistolla niin innoissaan. Ja kiusaaja-Mariahan valitsi saman kapulan, mitä bokseri oli just ennen käyttänyt eikä mitään ongelmaa ;oD Muitten tupakkataukoillessa otettiin iteksemme pari kertaa merkki, hyvin meni. Innokas ja taitava Pip :o)