Aamulla reipas tunnin kävely Järilässä lagottojen kanssa. Sen jälkeen koirat köllöttelivät ja edelleen vissiin sulattelivat eilisiä luita.

Puol neljäks oli uudet tärät lagottojengin kanssa, ja nyt paikka oli Hosiossaari. Menin etukäteen tallaamaan Pipalle jäljen ja melkein upposin ojaan. ;o) Ensin lämmittelykävely, sitten Pippa teki parit tanssiliikkeet. Sen jälkeen ihmeitten ihme eli sulaneelle ja kuivuneelle agikentälle. :oD Rokki teki yhteensä vajaat kakskymmentä toistoa A:n ja puomin kontakteja. Ja hienosti tekikin, vaikka Tara oli samaan aikaan toisella kontaktilla. ;oD Sitten mentiin koko porukka jähdyttelylenkille.

Enää oli Pipalla homma kesken. Se ajoi kevään ensijäljen yllättävän hyvin. Janalla meinas olla niin kiire, et väänty, mut toinen lähetys upea. Seuras jälkeä suurimmaks osin hyvin ja kaik kuus keppiä nousi. ;oD) Pip sai neljännestä kepistä hajun, sekos hiukka ja sinkoili eestaas, ja liina sotkeutui pieniin männyntaimiin. Selvitettiin se kuitenkin. :o) Jee, ihanaa, että nyt saa taas tehdä mettäjuttuja. ;oP Koirilla on niin ihanan tyytytyväiset ilmeetkin. ;o)