Ollaan vähän liikaa keskitytty laiskotteluun ja makoiluun, ja treenailu jäänyt niukanpuoleiseksi. Ryömimistä tietty tehdään ja helppoja (siis ei oheissälää vaativia) jossain määrin ulkoilujen yhteydessä. Ryömimisessä ei vieläkään ole kehotussanaa, pitää se siihen kyllä laittaa, ku homma suht ok onnaa :o) Tottelevaisuuksissa ei mitään kummempaa mainittavaa.

Kerran käväistiin agikentällä, mutta sitten nätiin lapinkoira Paavo ja lopetettiin, jotta nassi  voisi vähän juoksennella tutun kanssa. Tehtiin agissa pelkkää puomia ja usean viikon tauon jälkeen meni hienostio :oD Ei yhtään ylipoukkasua kontakteilta ja yks ainokainen jarrutus liian aikaisin ennen alastulokontaktia. Mulla oli pehmeä frisbee ja pallo, joita laitin alas odottamaan ja ylösmenoilla ei ollut mitään, ja silti kauniit  "tassu"-kehotuksesta pysäykset ;oD Otettiinhan me keinuakin pari toistoa, vaikka ensin luulin sen olevan jäässä ja toimimaton, hienosti meni!

Tiistaina oli tärät siskonpojan Onnin kanssa. Pippa pääsi pitkästä aikaa aussien kanssa juoksentelemaan :o) Kivaa oli ;oD  Pip sai Onnilta (ja perheeltä) joululahjan!! Kävi hiukan kehnosti, sillä käväisin kaupassa ja Pip oli sillä välin avannut lahjansa :o/ Uskalletaankohan me joulun jälkeen seuraavalla kerralla lenkkitreffeillä kertoa Onnille ;o) Oli muutoin joululahjaksi  hyvät puruluut Pipan mielestä ;oD

Mun tuska jatkuu, ku pikkupentusesta haaveilen. Vielä on kaks viikkoa laskettuun aikaan eikä oo ultrattu, ni mikään ei oo varmaa. Tänään tulleessa Canis-lehdessäkin oli julmasti ihania pentukuvia ;oD Kunpa selviäis pian, saako alkaa ihan hirveästi odottamaan, nyt pitää hiukan koittaa toppuutella itteään ;-)

Oon saanut valkata joululahjoja parille kissalle, ihan mahottoman hienoja, kiliseviä, rapisevia ja kiiltäviä juttuja niille on tarjolla. Pippakin saattaa saada leluhiiren joululahjaksi ;o)