Tottelevaisuutta ei olla kunnolla otettu edes päivittäin, sillä oon väsyneenä ärtyisä, ja sillä mielialalla ei saa tokostaa. Ihan pientä tehdään toki.

Pippa tekee omaan kiihkeään namikäden syövään tyyliinsä. :o) Piti alkaa nollasta kaukkarit, mut saamaton oon, ei oo alettu. Luoksetulon pysäykseen taidan koittaa käsimerkkiä. Pari kertaa oon sekä sanonut että käsimerkittänyt ja upea pysäys.

Rokki oli maanantaina tokossa, mikä meni kivasti. Saatiin kouluttajalta kommentti, et Rokki tekee hommia tosissaan. ;o) Siellä se ihmeesti kyllä tekeekin, vaik lenkillä uhkaa olla kuonolaisella välistä ylimielinen ilme. Perusasentoon menot hyviä, hiukan jo tehty ilman seinää. Kotona onnaa, tva-reenissä joteskin. Luoksetulon liimautuminen ja kapulan kanssa liimautuminen ok, pitää vaan urakalla toistaa kehotussanaa, ni vähitellen ehkä käsiapu vois niukentua. Jättöliikkeet ei justkaan edenneet, mut hyvät rauhalliset odotukset sillä on ku pari askelta siirryn ja palaan. Hyppy on komea leiskaus: edelleen Roks odottaa luvan ja sit on yhdessä viety palkka odottamassa. Kosketusalustalle Rokuli menee kehotuksella "ruutuun" eikä ämpärit justkaan häiritse, joten pian takamerkitkin käyttöön. Pitää alkaa ulkoharkata, ni tulee homma mielekkäämmäks. Paikalla pysyminen tva-harkassa hiukan luimukorvaista, pitää helpottaa, sillä tavoitteena sama reipas ja valpas koirula ku kotona paikallas.

Hossussa ollaan käyty useampi kerta puomilla, ja Roksutti menee hyvin. Namitan ylösmenolla ja alastulolla. Meen alastulolla sen eteen, ku muuten pakkaa mennä sivusta pois. Pitkä ja harras naminsyöttö otettava käyttöön, et kontaktin arvo selviää pienelle miehelle. Tuulan kans ollaan koitettu hiukan lapioida ja kolata agikentältä lumia pois, et alkas sulata ja sais alkaa reenata. Roks saa alkaa hyppytekniikkaharkan, ku kentän tila sallii. Odottavan aika on pitkä, pääsis jo. :o)