Meillä doupataan oikein olan takaa. Itte otan paria sorttia särkylääkkeitä, nuhalääkettä, yskänlääkettä, auringonhattu-uutetta ja tyrnimehua. Mua yskittää selvästi vähempi, ja olo muutenkin helpannut. :o) Pippa nautiskelee auringonhattu-uutetta tunapasteijan kera, ja pakko meen on koittaa, ku Pip ihan vkavalla naamalla väitti siankorvien parantavan yskän. Tänään sunnuntaina ei kello yhteen mennessä yhtään yskäsyä, Pippa tais tietää ;o) Rokki Romppanen on perheen ainoa, joka läpäisisi dopingtestin puhtain paperein ;oD Onneks se ei oo enää niskutellut. Kunpa menis pelästyksellä ohi. Eilen oltiin pikakääntymässä metsällä, ja Pipan oli pakko hiukan juosta ja siitä tuli aikas yskimiset.

Nyt vasta sain ASB-lehden luettua kunnolla, ja selvisi ensi kesän sm- ja maajoukkuekarsintanollavaatimukset, jotka ovat samat ku viimeks. Pipalla on siis kumpaankin hubaan osallistumisoikeus. Tornio on liian pitkällä, mutta jospa maajoukkuekarsinta olis likempänä ruuhka-Suomea. :o)

Rokin kanssa pientä sisätottelevaisuutta kun tehtiin, aiheutti kosketusalusta kitinöintiä. Luulen syyn olevan, että homma on jo liian helppo. Mietittävissä ja keskittymistä vaativissa jutuissa poika kun on hiljaa!

Eilen olis Pipalla ollut agireeni Noormarkussa, mut kipiöitä pupulaiskoiria ku ei päästetä töihin, ni tuomio oli nukkua kotona, ja Rokki tieteskin kans. Mää kävin vetämässä kolmelle ryhmälle harkat. Tosi mukavaa hommaa, ku ryhmät oli pienet ja kaikille oli hyvin aikaa eikä tarvinnut yhtään miettiä omia koirusia. Yleensähän ne on mulla autossa odottelemassa, ja koitan jossain välissä aina käydä ulkoiluttamassa niitä. Haaveillaan, että Pip ei enää yskis, ni aikaisin mahollinen harkka olis silloin 21.11. Parin viikon oireeton aika saa kyllä olla. Pipalle muuten on suunnitteilla viiden kuukauden agikisapaussi; saas kattoa, raaskitanko olla pois :o)