Tosi kuuma alkuviikko tai maanantai-torstai ollut. Ollaan agiliidelty maanantaina ja keskiviikkona. Yllättäin tehtiin kaupunkitaistelun rataa. Se ei oo kovin haastava, mutta saa siinä silti tehtyä virheitä ;o) Alastulokontaktit alkaa parantua, Pip selvästi ettii 2 on 2 off  ;oD Nyt ku ehkä tajuaa idean, ni se sitte nopeammin joskus tulevaisuudessa.

Tottelevaisuutta tehdään päivittäin. Seuraamisessa teen jonkin verran nakkikäsi kyljessä syömäetäisyydellä ja jonkin verran käsi hiukan ylempänä. Välistä nassi pakkaa liian eteen. Eteenmenoa jokunen kerta, lähtee hyvin, joten oon alkanut välistä huutaa "maahan" ja sitten siitä vapautus lelulle. Pippa on muka niin nälkäinen, et on ihan ylikiihkeä merkkiä harjoiteltaessa, se on puoliaivoton nakinhamuaja, joten pakko ottaa etäisyyttä ja täsmäase eli naksutin otettava mukaan ihan joka kerta tässä vaiheessa. Luoksetulon pysäytyksiä on tehty kierron yhteydessä, tarkat nyt  ku käskyt jämäkämmät.Sää on hirveän kuuma, joten huonosti oon raaskinut nassia kiipeilyttää pk.esteillä, muutama tavallinen nouto tehty ja kerta metallisella, kaunista työtä. Jättöliikkeissä Pip pakkaa nyt tarjoamaan kovin usein istumista, pitää tehdä näitä, että saa vahvistettua oikeita asentoja. Kaukkareita tehdään myös, menee ok :o)

Hakuharkat oli tiistaina Ulvilassa. Autot oli turhan lähellä etsintäaluetta eikä mulla ollut mitään suojapeitettä auton ikkunoita varten. Pippa huusi melkein koko aika. Kun oli sen vuoro, se oli ärsyttävää sähläystä. Irtorulla tippu kerran jos toisenkin :o( Tehtiin neljä kertaa, viimeiseks saatiin onneks kunnollinen.