Maanantai ja tiistai vain elvyttiin. Tiistaina oli mattoa pesemässä ja koirut makoilivat auton kupeessa kivan väsyneinä. Keskiviikkona Rokki treffasi velikoiran Lucan ennen Pipan agikisaa. Taas oli ihan sikakivaa ;oD Kummaltakaan veljekseltä ei noussut kertaakaan niskavillat, ei pienintäkään erimielisyyttä :o) Ne juoksivat heinikossa, läträsivät (lähnnä Rokki) mutaisessa ojassa sekä painivat innolla. Tavattiin myös kasvattaja Salme, johon Rokki on hulluna. Salme nittasi velipojat, Roks 51,5 senttiä ja Luca 50. Painothan ovat R 15,8kg ja L 16,5kg. Rokki oli aikas luikkusen näköinen varsinkin kun Lucalla on paljon komeampi turkki ku velikoiralla. Myös sukulaiskoira Assi nähtiin, mutta se ei pitänyt pikkujäpiköitä juuri minään. Roks käyttäytyi oikein reippaasti ja rauhallisesti kisojen ajan. Aika paljon se sai nukkua autossa.

Tänään torstaina Pippuri pääsi agiharkkoihin, joissa tehtiin kaksi pätkää. Pip ei ihan kiihkein oma itsensä, mutta agiloi upeasti. Sen kanssa on niin nautinto saada reenailla, taituri-Pupu :oD

Rokin kanssa tehtiin loistoharkka. Lähdin pojun kanssa radan varteen, kun oltiin palattu Pipan harkoista. Roks oli ensin hiukan väsynyt, kun oli saanut tirsailla rauhassa kotona kolme ja puol tuntia. Äijätyyppisten merkkailuitten ja haisteluitten jälkeen vetäistiin viiden minuutin reeni. Aloitettiin kosketusalustalla, siihen viitisen hyvä kosketusta. Tota pitäis muistaa tehdä paljon useammin! Seuraavaksi kaks reipasta lusikan nostoa: metalli ei oo kovin kivaa suussa, mutta namipalkalla sein kannattaa :o) Sitten super eli saalisleikkiä! Tein onnistuneen eläinkokeen: viisi hienoa irrotusta ja innokasta saalispatkan perään juoksemista ja ottamista :oD Jipii, onneks tajusin jättää siihen, hiemaisen hienoa :o) Sitten hiukan patukalla leikkimistä, Rokki niin tykkää :o) Sitten istumisia, meni hyvin. Seuraavaksi maahanmenoja, joissa pysyttiin hienosti, syötin pojulle namppaa ;o) Kutsuin Roksulaista luokse, kun se oli hiukan amtkan päässä, upeaa, tuli innolla. Pyrin toimimaan niin, että jos Romppanen tekee muuta, odotan sen ottavan kontaktia ja siitä palkka ja puuhastus. Hiukan se jotain välistä haisteli, mutta niin ihanalla ilmeellä ja reippaasti se teki kaikkea, että lupaavalta näyttää, jokin on onnannut ;oD Tennispallokin mulla oli mukana, sitä heitin kolme kertaa ja hienot reippaat hakemiset, superpoika mun Roksuttajani tänään! Rokki pääsi mun mukana kylää: ensin tarvi tutkia kaikki paikat ja mua jännitti, että kaataako jotain tai muuta tuhotyylistä. Mikään ei särkynyt eikä ollut ees lähellä. Roks rauhoittui ja meni kyljelleen  tyytyväisenä nukkumaan puisten kissapatsaitten eteen :o)