Rokin ja mun piti lähteä aamulla Panikseen Millan ja Ninjan kanssa peltolenkille. Pakkasmittari näytti kahtakymmentä, joten siirrettiin suosiolla iltapäivään. Aamupäivällä tehtiin hihnalenkki ja mentiin pizzalle tädin luo. Ihana kyläillä juuri ulkoilleitten koirien kanssa, joilla olis luonnollisesti nukkuma-aika. :o) Ikinä eivät oo olleet noin  ihanan rentoja vieraassa paikassa, Pip tosin halusi paljon rapsutuksia, mutta aikas kesyeläin sekin. ;o)

Kolmelta nähtiin sitten Ninja. Rokki oli aivan rakastunut taas kerran. ;oD Koiruset leikkivät ja painivat urakalla. Ninja-repukan pää ja kaula olivat ihan jäätyneessä limastuksessa, kun Roks hellästi maisteli tyttöä. ;O) Tunti ja vartti kuljettiin suurimmalta osin auraamattomalla tiellä, joten tehokasta harkkaa. Tein talven ensienkelin. Rok hyppeli eikä ymmärtänyt. Pip ei nyt siis ollut mukana kertomassa, että lumienkelin idea on pipon varastaminen. ;oP En meinannut päästä hangesta ylös, ku oli niin pal lunta. :o)

Tänään tuli VUL:n tilaus. Ronspu sai valjaat ja takin sekä Pispula tossuset. Takin mahaläppä sais olla hiukan kapeampi, ku niin lähellä kikkiä, muuten melkoisen upea musta palttoo. :oD Manmat distance -valjas (punainen toisin ku kuvassa) istuu poroselle hienosti. Iltalenkille tuli niin kirre lähtö, että en virittänyt Pippaliinille tossuja, vain yhtä kokeiltiin ja aikas hyvän kokoinen. :o)

Iltasella tehtiin sisätokostus. Pippa tökki keppiä, seurasi, kaukkaroi, teki jättöjä, liimautui mun eteen ja seurasi lisää. Oli seuruussa hillittömän kiihkossa ja pitkitin namia liikaa ja flik vähän äänteli. Alkuun pitää tehdä jotain runsasnamista ja mun pitää olla rauhallisempi. Maanantaina alkaa meen koiratanssi, kuin mahtaa käydä. Me varmaan hötkytään siellä niin rajusti, että lennetään pihalle. ;o)

Roksun pelkäsin olevan olevan laiskalla päällä, kun väsyi Ninjan kanssa riehumisesta ja vain nukuskellut. Alettiin kosketuskepillä, ni jäpä oli heti intona. :o) Seuraamistoistoja ekassa setissä viitisen ja meininki oikea. Se ihan meinas purra käteen namia ottaessa. :o) Naksautin joka seuruussa kolmesta kuuteen kertaa, ja naksausten välillä jokunen askel. Toisessa sessiossa Rokin ilme oli aikalai rauhallisempi, se näet odotteli keittiössä nukkuen, kun Pip melkein vieressä höyrysi. Ei lupaavaa, ei. Koitin, onnaako kontakti, ok, mut namiotto kesy. Alusta lattialle ja hyvin läppäsi sitä ja nami maistui jo hyvin. Kaipasin silti reippaamman ilmeen, joten keppi kehiin, ja sen tökkäilyä kymmenisen kertaa, ni oltiin seuraamismielentilassa. Taas saman verran toistoja eli viitisen ja kivasti meni. :o) Meillä menee pelottavan hyvin nyt Rokin kanssa, pian tulee mahalasku ja raju. Siihen saakka nautitaan tekemisestä. Mulla oli taas harkan jälkeen sellainen kestohymy päällä, et hiukan kesti saada se pois. ;o)

Loppukaneetiksi lisätään, että Rokilla on superhyvä hajuaisti. Se haistaa jo pari päivää ennen alkua, että tytölle tulee kiima. Rokula ilmaisee tämän kahdella tavalla, joko näyttämällä mistä herkkuhaisu tulee tai pitkitetyllä kitinällä. :o/ Oli ankeaa kattoa pojjaan kärsimyksiä, ku oltiin lenkillä kiimaa aloittelevan lagoton kanssa, ei pal naurattanut. Tänään peltolenkillä Rokki ilmaisi reilun 30 sentin syvyydessä olevan hevonkakkaran. Tämä ilmaistiin rajulla raapimisella ja pienellä maistiaisella, tää sentään nauratti mua. ;o)