Kävin veikkauksen nettisivuilla. Ei voi ku todeta, et voittajan on helppo hymyillä. ;oD Kerrankin veikkaustilin saldo oli kasvanut. :o) Viime lottokierroksella 12 juuroa ja taitopelistä(!) pitkävedosta arvasin kolme jalkapallokohdetta oikein ja 10,90 voitoksi. ;oP Ehkä ens vuonna sit taas uusiks, ku nyt kerran ihan kahdesti tärppäs. Toki siellä on taas pitkä- ja moniveto vetämässä.

Koiruset liian niukalla puuhalla selvästi. Mun flunssa vie voimia, vaik ei influenssa olekaan. Pientä tokostusta sisällä ja ulkona, siis hyvin pientä. Jälkiä pystyis kyllä tekemään, mut en jaksa. :o/ Toivottavasti kipeys ei tästä ylly ja päästään pikkasen harkkailemaan viikonloppuna jotain kivaa.

Rokin vatsa on ehkä hiukan rauhallisempi. Edelleen löysällä, mut ei ihan niin löysällä, välistä jopa melkein normaali. Lopetin aamuisen piimän antamisen, ja aikamoista annosta porostin saa maitohappobakteeria.  Viikko vielä tätä ruokaa, jos sit saatas uus ja tapahtuis vatsan parantumisen ihme. ;o) Ainakin toivotaan niin. Pippa on syönyt taas niin suurella himolla siankorvankorvikkeita, et etutassuset kellastuneet. ;oP

Oltiin karmaisevannäköinen kolmikko tänään lenkillä: mulla ilettävä neonkeltainen heijastinliivi, Roksulla räikeän oranssi ja vain Pipalla siedettävä hillitty musta liivi. ;o) Toki mulla oli vielä otsalamppukin päässä. Oltiin ihan kunnolla nauttimassa metsästä.