Edellisestä päivityksestä unohtui, että Pip kävi hieronnassa Minnalla. Pikkuista jumia oli, ei sen pahempaa. Mutta salakavalasti Pippaan on kertynyt pulleuksia, joten nyt täytyy koittaa saada ylimääräiset laardit pois nassikasta. Koirien mahat on olleet viime aikoina ok. :o) Ne syö pääosin Kennelrehun kypsiä lihoja ja jos kaupasta löytyy halvalla jotain lihaa. Pikkasen jatkan sitä puurolla (jossa on 50% kauraa, 25% ohraa, 25% tummaa riisiä sekä porkkanaa). Lisukkeeksi vitamiinit ja hivenaineet, pikkasen öljyä ja Pipalle nivelravinne. Brit Care lohinappulaa koiskut ovat saaneet muutaman kerran hiukan ruuan joukossa, ei ongelmia. :o) Lisäks kuonostajat saavat nautiskella namina Bestes-Futter Fenrier -nappuloita eikä niistäkään ole kehkeytynyt vatsanlöysyyksiä. Nyt pitäs pistää uudet vitsku-&hivenpöntöt tilaukseen, sillä keväällä hankitut 3+3kiloa on parin viikon päästä finito. Tehdään näillä näkymin kimppatilaus, ja pääsee mukaan jos tarvis. Syysloman tapahtumista unohtui myös mainita, että Pip oli pitkästä aikaa lenkillä siskonpoikansa Onnin kanssa. Koiruset eivät olleet just lainkaan kiinnostuneita toisistaan.

Syysloma siis loppui ja arki alkoi taas. Oon viime ajat ollut hirmuhuono ajankäytössä, ja tuntuu ettei saa mitään tehtyä koirain kanssa. Lenkkeilty on metsässä ja Roks on pysynyt vapaana suht ok likellä. Pieni haku sillä on koko aika päällä, skannaa metsää nenällä ja silmällä, mut onneks ei oo riistaa tai muuta jahdattavaa justkaan ollut. Edelleen korspukkaat nautiskelevat viileästä syksystä juoksemalla hulluina hiekkakuopilla. :oD Oon istuttanut koirat odottamaan, vienyt vähän matkan päähän "piiloon" omat hanskani tai hetken kädessä olleet kävyt, kummallekin siis oma. Ne saavat etsiä yhtä aikaa. Rokki pakkaa välillä vaan peesaamaan Pipsiä, mutta kyllä se porokin vähitellen tajuaa. Pippa huitelee hulluna eestaas ja Roks rauhallisemmin nenää käyttäen, ni ovat suht tasvahva pari. :o) Mulla on viime ajat ollut pilli mukana, ja nyt Rokki on alkanut reagoida siihenkin itsenäisemmin. Se tulee heti luo, ku taas ennen portsu aina odotti ja halus juosta Pipan perässä ja ehkä pienesti taklatakin sitä.

Keskiviikkona oli AgilitynLumo-päivä. Pippa ei saa nyt agiloida, vaikka sen tyhmän torstain jälkeen ei oo ollut käpäläisongelmia rajujenkaan hiekkakuoppajuosentelujen jälkeen. Aussielainen sai siis mennä tädille hoitoon. Rokki siis yksin autoon, ja matka alkoi huonosti. Jouduin palaamaan kotiin, kun tajusin, ettei oo mukana muita kenkiä ku kumisaappaat, ehdittiin silti ok. Huono alku hämäsi, sillä meillä meni harkat tosi hyvin. :oD Muistin radan, joka tällä kertaa oli tavallista suorempi, toki muutamia niistoja sun muita tiukempia kurvia. Porostin jotenkin hallitsi ittes paremmin, se ei haukkunut aivottomasti. ;o) Väliajat annoin sille pikkuruisia nameja, että se suht koko aika haki muhun kontaktia. Se meni kivalla draivilla ja huoh mitkä kepit se teki. :oD)) Se oli mun oikeassa kädessä, vein varmuuden vuoksi noin metrin päähän alusta, josta kehotus. Portsu haki alun upeasti ja kauhoi kepit komeasti läpi. :oD Se teki ne voimalla edeten eikä mua katsoen, jesh. Tero sanoi, et ei kannata tehdä lainkaan lisää, joten meille kummallekin jäi hirmuhyvä mieli pujottelusta. Ronspu oli tosi taitava ja innokas, mää sain harjoitella ohjaamista. :oD Yleensähän meen agi on lähinnä Rokin motivoimista, mutta nyt jotain ihan muuta. Meil oli parissa kohtaa melkein tappomeninki. Rokki ei tietty oo mikään nopea koira, mutta meen tavoite onkin reipas eteneminen ja innokas ilme koirannaamalla. :o) Kontaktit ok ja loppuun tehtiin erilliset kaks hienoa keinitoistoa. Kunpa tää nautinnollinen agi nyt säilyis enkä alkais suunnittelemaan ja stressaamaan, jolloin homma alkaa virtsiä. Testasin palkaksi limapalloa ja portsu innostuikin siitä kivasti. :oD Lisäks se sai herkkupalkkana a-luokan makkaraa. ;oP