Tänään oli Ronspulla koulupäivä tai oikeastaan -ilta Koirakioskilla. Kovin tykkäsin taas. Nyt varsinainen ohjaaja oli tervehtynyt ja voin todeta, että päästiin just sellaiseen harkkaan, jota toivottiin. ;o) Rokki jaksoi keskittyä tosi hyvin, mitä nyt lopussa ihmiset vaan puhuivat ja porostinta alkoi tuollainen tylsyys kitisyttää. Hiukan se haisteli, mutta ei mitään merkkausyrityksiä tälläkään kertaa. :o) Oon niin tyytyväinen, että pian tapahtuu jotain kamalaa.

Roks teki pelkkää seuraamista. Tai siis alkuun kontaktia ja sitten tuttuun tyyliin askel ja jopa kaks seuraamista. Rokki sai kehuja ohjaajalta, kun sopivassa kohdassa liki ja kontakti piti. :o)  Helena ihmetteli, että porostin jaksoi niin hienosti tehdä. ;o) Matte sai paljon hyvää kommenttia. Mun pitää olla hiljaa, löpinät pois ja naksu puhukoon. Ja nami pitäs ottaa taskusta ja nopeasti antaa, ni sitä kuivaharjoitteluna. Mulla on paha tapa jemmata nampat käteen ja yllättäin se käsi sitten kiinnostaakin portsua. Namppana meillä oli Osulasta -50% broiskun filepihvejä naturell silleen herkulliseksi paistettuna ja pilkottuna. ;oP

Pippaliini odotteli autossa ja pääsi lopuks pihaan seuraamaan, liikkeestä istumaan ja maahan, luoksetulemaan, kaukkaroimaan ja leikkimään. ;oD Supereläin! :oD)) Ja tapahtui Pipan ensikosketus supiin, komeasti puri. ;o) Alkuun nassi hiukan ääntelehti, mutta voisko supin pureminen saada sen jotenkin purkamaan pahimpia kiihkoja. Eläinkokeen paikka siis testata!

Ennen Roksun tuntia oltiin käppäilemässä Mariannen ja Milan kanssa. Hiukan pakkas mun koiskujen hihnat sekoilemaan, mutta ihan hyvin meni. Jopa vastaantulevaa koiraa kohtaan oltiin suht järkeviä. Toki häntä nostettiin puuhka-asentoon, mutta ei sanottu yhtään mitään eikä hinguttu sen luo. Ja kuljettiin kevyen liikenteen väylällä aika likellä vilkasta tietä, eikä Romps-mies  stressannut siitä oikeastaan yhtään, jesh. :o)