Rokki kävi Laitilan ryhmänäyttelyssä. Keli oli kurainen ja puolikostea. Pelkäsin auton jäävän jumiin hiekkatielle ajettaessa metsästysseuran majalle. Perille päästiin ja oltiinkin siellä hyvissä ajoin. Rokki ei jännittänyt yhtään mitään, sitä vastoin se pisti hännän korkeimpaan asentoon ja oli ku mikäkin. Kehässäkin se katsoi, että ompas yleisöä ja nosti häntää. ;o) Tosi nätisti se käyttäytyi, kerran juostessa pysättiin ja sanoin, et tarvii rauhoittua. Seistkin se jaksoi upeasti. Mun selkä on niin kipeä, että en kiusannut itteäni asettelemalla sen tassuja. Hyvä, et tuomari ees kosketti sitä, paltereita koklannut lainkaan ja selkääkin vaan hipaisi. Ehkä se ei halunnut kurastaa käsiään. :o) Tuomari sanoi epäilevänsä sen käyneen sakemannien näyttelyssä, ku niin venytti takajalkaa. ;o) Porolaisilla oli tuomarinmuutoksen takia tuomarina Pekka Teini. Lopuks se sanoi, et Rokki on vielä kovin kehitysvaiheessa ja siksi laatuarvio eh. Lapussa lukeepi tuolleen:

Keskikokoa kookkaampi mittasuhteiltaan lyhyehkö korkearaajaisen vaikutelman antava nuori uros. Oikeapiirteinen pää, hyvä ilme. Hieman kookkaat korvat. Vielä puutteellinen eturinta. Lantiossa hyvä rakenne, silti häntä nousee liikkeessä hieman ylös. Kulmauksia voisi olla paremmin varsinkin edessä. Erinomaiset kiinteät käpälät. Hyvä turkinlaatu. Väri musta ruskein ja vaalein merkein.

Seuraavan kerran Roksu näytelmöi Mouhijärvellä 2.5., ja tuomari on tää sama. Mielenkiintoista nähdä, josko poika olis kuukaudessa jotenkin kehittynyt. ;o)