Karmaiseva sadesää, mutta se ei haitannut LeVeKin kisoissa, Pipan kanssa pidettiin hauskaa oikein kunnolla! Eka rata oli tuomariharjoittelija Eevaliisa Pohjasen käsialaa. Mun mielestä se oli melko helppo, muutama ansakohta toki löytyi. Pippa meni ihan loistavasti, oli kuulolla, irtosi, etsi hyvin kepit, kauniit kontaktit ja mitäköhän vielä kehuisin :oD Ei virheitä, aliaikaa ja nollatulos, jesh ;oD Pippaa hakiessa rataa varten otin pois sedetakin ja -housut, ja päällä oli paita ja lippis. Kastuin pahasti, joten tokasta sijasta saatu palkinto sateenvarjo oli melkoisen osuva!

Toisen radan tuomaroi Katarina Virkkala, se oli hyppäri. Tälläkään radalla ei ollut mun mielestä kovin pahoja kohtia, mitä nyt isoja vesilammikkoja ;o) Enää en viitsinyt panna lenkkareita jalkaan, vaan olin kumisaappaissa ja sadehousuissa, mikä hidasti omaa liikkumista. Se ei kuitenkaan haitannut, sillä Pippahan kulki komeasti! Lähinnä mua epäilytti rimojen pysyminen eli raaskinko antaa Pupsin hypätä rauhassa, ykskään ei tullut alas ;oD Kepeille meno oli meille vaikea kulma, sain rauhoitettua itteni niin hyvin, että ehdin yllättäin toiselle puolelle, mitä suunnittelin rataantutustumisessa. Hieno suoritus Pipalta. Lopussa alkoi mun askel painaa, ja meinasin jäädä alle, ku Pippa tulikin niin rivakkaa vauhtia putkesta, tilanne kuiteskin onnistuttiin pelastaa :o) Virheetön rata, aliaikaa ja sijoitus tais olla viides tai kuudes noin kahdestakymmenestä koirasta.

Loistohomma, me tehtiin tuplanolla! Ja homma toimi, vaikka epäilin Vihdin menestyksen aiheuttavan mulle pahoja ohjausvaikeuksia, jesh, pientä hermojen hallintaa :o) Meillä on tavoite, että saataisiin ensi kesänä taas osallistua maajoukkuekarsintoihin, ja sitä varten on nyt koossa kolme nollaa (tai neljä, jos 16.7. nolla lasketaan), ja tosiaan myös tupla plakkarissa :o) Ässämkissoihin me tuskin mennään, sillä Tornio on liian kaukana. Sm-nollia meillä taitaa olla kuus koossa. Ja meinas unohtua vallan, että nyt on korkattu Pipan kilpailukirjan toinen sivu, tadaaaaaa!!

Muita meen seuralaisia LeVeKin kisoissa oli Tuulan Tara-lagotto ja Hurriloitten kaks koiraa. Ja aussieihmisisäkin siellä oli jokunen, ihan yllättävän mukavaa voi olla kaameassa sadesäässäkin!