Maanantaina oli Rokin toko peruttu, joten  kotona sisätokoa. Pippahan on aina kiihkeä, mutta nyt löytyi porostimestakin  niin pal kiihkeyksiä, että puri mua kivasti käteen namin ottaessaan, jesh. ;oD Illalla oli ekaa kertaa tänä syksynä otsalamppu käytössä. Kyllä osaa olla pimeä! Ja hienot kiiltosilmät koirilla pimeässä. ;o)

Tiistaina lenkillä lagottojen kanssa ja Rokki-pokkisella ripuli taas kerran. Tai ei sillä mikään hinku ulos oo koko aika kakkimaan, mutta lenkillä vähän väliä selkä köyryssä. Runsaasti annoin biobakia enkä pitänyt ruuatta. Tänään aamulla ja päivällä normi, illalla taas löysällä, outo maha.

Pippa kävi tänään hieronnassa. Nyt oli selässä hiukan kireyksiä ja monta kertaa Pip katsoi Minnaa puolimurhaavasti kun kipeyksiä työsti. Kotona Pip meni nukkumaan täkin päälle koirankeräselle, mun oli ihan pakko laittaa sen ylle paksu villatakki. Nassi tykkäsi. ;o) Rokki pääsi yksin lenkuralle, kuljettiin tiellä. Ei tykännyt Rokkikaan heijastinliivistä. Se on turhan iso, kokoa L ja vissiin osui pojun kikkiin, kun vähän väliä oli tarkistettava mahan alus.

Pipan siskonlapsosista oli tullut kuvia näytille. Tuolla. Pari poikaa lie vielä vapaina! ;o)