Maksiporukalla oli maanantaina reenit. Olin ite niin vetämättömällä tuulella, että tehtiin tosi vähän mitään. Lähinnä kontakteja ja keppikulmia. Tehtiin ihan pikkupätkiä, ei varsinaista rataa. Mulla meinas mennä hermot, kun Pip karkasi A:lle syömään alasmenokontaktilla olevan nakinpalan. Karkotin Pipan pois kentältä ja sai istuskella autossa. Rauhotuin onneks, ja tehtiin loppuun tosi kivoja suoria, useita aitoja peräkkäin ja pientä kivaa muuta.

Tiistaina mentiin Ulvilaan hakuilemaan ja Pippa oli kyllä hiukkasen kuutamolla. Se joutu ensin odottamaan jonkin aikaa autossa, huusi ärsyttävästi. Taaskaan ei tuullut eli rullaharjoitusta. Maalimies näyttäytyi, mut Pippaa ei kauheasti kiinnostanut. Kun lähetin, se ei mennyt maalimiehelle vaan haisteli tarkasti ympäriinsä. Stigu sanoi, et ajattelee varmaan olevas esineruudussa. Pip ei valitettavasti tee noin tarkkaa tuotä ruudussa. Kolme ekaa "äijää" saatiin jotenkin tehtyä, huutelivat ja houkuttivatkin. Rullan nassi kyl otti reippaaasti ja tuonti sekä näyttö hyvät. Onneks Pip meni neljännelle pakenevalle "äijälle" kunnolla, ni saatiin vikaks hyvä suoritus.

Seli seli seli, mut voi olla, et Pip oli vähän kipeä. Kotona huomasin, et korva huonossa kunnossa. Pitää Pippurin olla ehdottoman terve, kun mennään seuraaviin harkkoihin, noin halutonta tekemistä ei saa olla.

Tottelevaisuus on edelleen turhan niukalla treenillä. Merkkiä on tehty kivasti. Seuraamisessa pieniä pätkiä nakki ylhäällä, ei siis enää imutusta. Hirveän mieluusti Pip tahtoisi edemmäs, oltava tarkkana. Luoksetuoloa ja pysäytyksiä tehty, ok. Noutoja jokunen, ja tosi rivakka palautus ollut, ku palkkaan lelulla :o) Jotain muutakin harkattu, ei tuu mieleen just mitä :o)