Tänään meillä ei ollut varsinaista "tehtävää", vaan oltu pääosin kotona.

Kauhukseni huomasin päivän toisen aterian jälkeen, että Rokki on jo yhdeksänviikkoinen ja saa antaa isomman ruuan ;o) Söis kyllä vieläkin enempi ;oD Oon pikkusen alkanut vaikeuttaa luvankysymistä ruokakupilla, mutta tosi vaikeaa. Vilkasusta on saanut kupin lattialle, nyt koklasin, josko kuppi vois olla lattialla, ei voi. Tulee turhaan äänihaittaa, vaikka poju äkkiä muistaakin pyytää herkkusapuskansa katseella :o)

Upea juttu ulkoillessa on ollut, että rokki tulee vähän väliä morjestamaan mua vaikka Pippa mukana ;o) Jee!! Panistetaan silti ilman Pippaa kävelyihin ja palkitaan kontaktinotot hyvin :o)

Koiruset leikkivät taas pariinkin otteeseen. Pippa on kuin virtahepo kita auki ja murisee. Rokki tunkee lähelle, mieluusti selällään, käpälöitsee Pippaa. Kaikista oudointa päivässä oli, että Rokki oli aika väsynyt iltapäivällä, ja Pippa pakkasi tökkimään sitä, että tehtäskö jotain :o) Poika vaan tirsasi.

Ehkä joka toinen päivä ollaan muitettu ottaa kopelointiharjoitusta. Turkin harjaaminen on hiukan päässyt unohtumaan :o/ Olen alkanut vaatia katsekontaktia muun muassa ulos lähdettäessä, ja tosi äkkiä Rokki on alkanut tuijotella :o)

Huomenna on rankka päivä, sillä lähdetään Normarkkuun agireeneihin. Siis jos ei pakkasta astetta paria enempää, sillä silloin voin vielä antaa pentuliinin nukkua autossa. Takas tullessa käydään katsomassa, odottaako häkki meitä eläinkaupassa, toivottavasti, niin oli hömpsyläisillä aikas samanmoiset.

Pipan kanssa on tänään tokoiltu tosi niukasti, lähinnä vaan sisällä ihan pientä. Lenkillä piilottelin taas palloa. Onneksi huominen on puuhakkaampi päivä ;oD