Kerrankin oli myöhäinen lähtö kisoihin, vasta kahdeltatoista startattiin kohti kisapaikkaa. Aamulla tein Pippurille jäljen, että olisi rauhallisempi. Pip kuitenkin tunnisti kisapaikan ja hinkui ulos autosta ja halliin :o)

Ohjelmassa oli kaksi Anne Nybergin tuomaroimaa agilityrataa. Pidän hänen radoistaan: kieputusta riittää, mutta pitkälle loikkaavan koiran kanssa on kuitenkin riittävästi tilaa suorittaa rata. Muutamassa kohdassa sai tosissaan keksiä, miten selvitään kinkkisistä kohdista. Ihanan haasteellista :o)

Ensimmäinen rata meni tosi hyvin. Itse hätiköin täysiä kohti tulevan koikkusen ohjaamisen puomille, ja siitä napsahti ylösmenokontaktivirhe. Muuten Pippa teki hienoa rataa ja homma sujui jouhevasti :o) Yhtään rimaa ei tippunut. Tulos oli siis 5.

Toinen rata ei sujunut yhtä hyvin. Yhdessä kohdassa ehdin liian ajoissa suunitelemaani kohtaan, ja se sekoitti ajatukset. Ohjasin seuraavat kolme estettä niin löysästi, että Pippa hyppäsi väärän aidan. Iso osa meni sujuvasti, mutta jotenkin olin tuon väärän radan jälkeen kuutamolla, eikä homma sujunut nuottien mukaan. Muita virheitä ei tainnut tulla kuin tuo hyl :o)

Nyt on ilmoittauduttu kaksiin kisoihin: 31.3. ja 8.4.