Vapunpäivänä laiskoteltiin ja lenkkeiltiin. Pariin otteeseen oltiin lagottojen kanssa metsällä. Roks teki kerran viiden minuutin katoamistempun, mutta sen jälkeen oli sentään ihan normi eikä erikoiskiihkolla etsinyt jahdattavaa. Tänään ja eilen tehtiin samalla kokoonpanolla tunnin lenkurat. Tänään lähdettiin matkaan Hossusta, ni Roks olis suht koko aika hihnassa, sillä tiet ovat turhan likellä, enkä riskeeraa portsun henkeä.

Koirustajilla oli lauantaina luupäivä, söivät isot rustoluut ja pienet ydinluut. Keittelin niille silakoista ja riisistä puuron. Eilen sunnuntaina huomaskin luuta syödyn, koko aika tyypit kakkimassa. Hölmöminä annoin niille tuollaisen huonosti sulavan jälkeen aika normaalin määrän silakkapuuroa ja tänään se kostautui. :o/ Rok-raasu oli tortuttanut sisälle työpäivän aikana, ja lenkillä sen vatsa oli aikas ruikulla. Aiemminhan niitten masut meni kerran runsaasta lohesta löysälle, ni aika toope olin ku noin reilusti annoin. Pipan masu on onneks varsin tavallinen. Hulluna kumpikin tykkää kalaisasta puurosta ja koti haisi ihan ällölle sen keittämisen jälkeen. Tänään taidan antaa Rokille vain hyppysellisen ruokaa ja runsaasti maitohappobakteeria ja tietty attapectinin paan nielemään.

Harkka on ollut niukkaa, luupäivänähän en muuta ruokaa just antanut ja tänään tilanne on mikä on. Pikkusen jotain pientä välistä. Toivottavasti porostimen vatsuri helppaa huomiseks, et päästään koirakioskille.

Hankinnoista on pakko mainita hienot Ghosteyes-vaatteet, jotka on ihan Fruit of the Loomin huppari ja t-paita, mutta eri hienoilla brodeerauksilla. Oon ollut niin innoissani Kempen kirjasta Koiran ruokinta ja hoito, että tilasin myös Hellemannin kirajan Koiran ruokinta. Tänään sain tilattua Pispulle ajan hierontaan. :o) Nassi pääseen Minnan käsittelyyn ens keskiviikkona. ;oD Toivottavasti aussikka ei oo jumissa.