Aamulla aloitettiin aktiivisesti eli aikainen herätys, Pipalle pikakäynti ulkona ja Rokin kanssa kohti Hosiossaarta. Siellä odotti jo Milla ja Ninja. Roksun mielestä Ninja on ihqu! Sitä on niin kiva purra hellästi päähän ja kiusoitella. Alkulämmittelyn jälkeen aloitettiin pikatokolla. Näytettiin Millalle, milleen tehdään ruutuun lähetystä. Rokin homma meni välistä vähän haisteluksi (samaa kohta haisteli hetken päästä Ninja.) Rokkihan ettii ruudusta kosketusalustan. Roks kiinnostui ruutumerkistä pikkasen pari kertaa, toistoja reilu puolisen tusinaa. Matkahan meillä vaihtelee, pisin vasta viitisen metriä. Vähän hötkyilyä oli, vaikka ruutu ja alusta toki löytyi. Milla ehdotti, että vaatisin täydellisen jommankiumman käpäläisen läppäsyn alustalle, ni saattas rauhoittua, mietintään.

Sitten agiloimaan. :o) Ekana 12 vinokeppiä, joissa Roks hiukan pakkaa poukkimaan toivotun kroolaamisen sijasta. Koitin vapaanakin, ku edellisellä kerralla Tuulan kans silleen paras. Poju meni pois kepeiltä ja suoraan lautaselle, jonka tosin Milla nosti pois huijarin ulottuvilta. Likemmäs kymmenen toistoa ja loppuun saatiin oikein onnistuneet. Tällä kertaa muuten mää oli Rokin hihnan jatkeena. Sitten pieni mies pussiin. Eka toisto loistava, huitas schnugga wubban perään. ;oD Sitten vaikeutettiin eli pussin läpi vedettävää lelua ei näkynyt. Rokki jäi pussikankaaseen etsimään lelua, sillä siis on selvästi miesaivot!! Viitisen tuollaista hapuilutoistoa, että onko kangas syönyt wubban. Sitten lamppu syttyi ja penskuli meni kaks loistavaa kiihkeää pussin läpi juoksua. Ninja oli seuraavana ja Roks piti autossa paussia. Toka sessio meni huonommin: keinu ja puomi. Ohjeistin Millan huonosti ja keinu pääsi kerran alas itekseen. Heti perään muutama toisto, mutta niitä ei tehty oikein innolla. Tässä sessiossa toisena puomia, mikä meni ihna mallikkaasti. :o)  Viimeisessä sessiossa Ninja oli kauempana auton takana kiinni ja hiukan äänteli, mutta taitava koiskumies oli agitöissä eikä häiriintynyt. ;oD Hyppy-pituus-putki oli vimppa harkka, ja tarkoituksena Ronspun eteneminen, apuna namilautanen. Ninjaa oli oudoksuttanut pituus, joten aloitettiin varman päälle, ensin pelkkä putki, seuraavaksi pituus-putki kummaltakin puolta ja päätteeksi koko setti kummaltakin puolta. Viimeisistä otettiin yks uusinta, ku poronen meinas tukehtua namiin ja sen takia vauhti kärsi. Tuota uusittua lukuun ottamatta aivan super!! Ja jee, mää tajusin lopettaa siihen. :o) Päätteeksi hetkosen Ninjan jahtaamista metsässä (vapaana!) ja jähdyttelylenkura. Kiitokset Millalle.

Pippa pääsi uimaan vewsihiihtäjäin rantaan. Saukon lailla uipattiin 35 minuuttia. Tajusin, et nyt pitää alkaa uida joka päivä liki urakalla, ku pian kukkii levä. :o( Pippa ui taas aivan mahtavan kauniisti. Kun sillä on päämäärä kuten water wubba, ihan ku se ois hiukka niska ylhäällä, mutta pelkästään uidessa melkein ku sen selkä olis veden pinnalla. Kerran käskin se rantaan pistämään jalat hetkeks maahan. Toisen kerran heitin water wubban maihin, ni kävi rannassa. Luulin, et sen olis mennyt kirsuun vettä. Tuuli sen verran, että aallot eivät olleet kivat. Uinnin päätteksi Pippa oli väsynyt, meni wubba suussa makaamaan rantaan. Mää autolle kuivaamaan, ni Pip meni isolle just ajetulle nurtsille piehtaroimaan turkista kuivaksi. Varsin hienolta karvapalttoo näyttikin. :oD

Seuraavaksi oli vuorossa Rokki ja pikaiset agikorjaussarjat Hossussa Tuulan kanssa. Ensin mun jännittämä keinu. Neljä puolimatelevaa toistoa, pientä väistöyritystä eikä Tuulan syöttämä pariloitu merilohi meinannut maistua. Ihme ja kumma, Roksunteri kuitenkin löysi reippautensa ja kaks vikaa toistoa hienot! ;oD Perään kaks erinomaista puomin suoritusta. Tokasessiossa kuus vinokeppiä, joissa poju taas poukki, mut kavennuksella parani ja yks oli aikas toivotunlainen, ehkä me joskus opitaan. :o) Viimmäsenä oli kuus A:n kiipeämistä. Pari kertaa perä heitti pois kontaktilta namppaa syödessä, mut kokonaisuutena hyvä suoritus. Keksin uuden tavan kuumentaa Romppasta ennen esteitä. Sanon sille muutaman kerran puolikarhealla äänellä "valmiina", ja siitähän jäpä kiihtyy, muutamaan kertaan jopa vastas kiihkeän kimakallla "hau"lla olevansa valmiina. ;oD

Iltalenkillä Pippa löysi jostain aarteen. Se tuli kaukana perässä ja luulin plikassa olevan jotain vikaa, ihan ku ois klonkannut jalkaa. Sit huomasin ilmeen ja kysyin, mitä sillä oli suussa. Kalan pyrstönhän se sylkäsi, ja kun kehasin ja namitin pienen matkaa, ni unohtui ja askel taas reipas. Käpyjäkin etsittiin metsällä, Rokki kehittynyt huimasti.

Iltaruoka tuli kummallekin kädestä. Mulla on olo, että koirat hiukan hunningolla ja aavistuksen sikamaisia, ni koitan nyt olla jämäkämpi, vähemmän lellittelevä ja ruoka pitää tosissaan ansaita. Nappulat tokopalkkana sisäharkasta. Pip loistava, upeaa kiihkoseuraamista, nopeat jätöt, kerrankin kaukkarit parin metrin päästä täydellisen paikallaan :o), luoksetuloa tai siis eteenliimautumista, pysäyksiä ja sivulle menemistä. Pispulainen ansaitsi ruokansa!! Rokkikin oli oikein innokas, selvästi käsimerkki niukentunut ja muutama käsimerkitön sivulle ja eteenliimautuminen. :o) Jätöistä maahan ja istu hakusessa, on tehtykin niitä vähempi viime aikoina, ku yritetty käsimerkeistä eroon. Nätisti se raaski olla paikallaan sekä istualtaan että maaten, ajat lyhyet ja välipalkkoja. Hiukan aloiteltiin seuraamista ennakoivaa imutusta, ok. Kyllä oli Romppanenkin ruokansa väärtti!