Pippa ei käpäläisongelmien takia oo päässyt minkäänsortin kokeisiin tai kisoihin. Toko onneksi ei sormea rasita, siispä suuntasimme Raumalle RKS:n iltakisoihin 3.6. keskiviikkona. Evl:n piti alkaa 21.15 ja aikataulu oli ihan ajallaan. Ilma oli sateisenoloinen, mutta ei onneks satanut, kivan viileää. :o) Pippa oli tosi innoissaan päästessään töihin ja mää onnistuin olemaan kohtuu rento, joten Pippa teki varsin hienon setin. Tuomarina oli Ilkka Stén.

Paikkaistumisessa ei mitään huomutusta, 10. Paikkamakuussa nassi vääntyi siihen suuntaan, missä olin piilossa ja pisteitä 9,5.

Ekassa yksin tehtävässä sarjassa oli seuraaminen, joka meni hienosti, ehkä pientä edistämisentapaista ja perusasennot voisivat olla suorempia, 9,5. Idioottiringissä mää melkein pysäsin istumiskehotuksen sanoessani, pisteet 9,5. Luoksetulo oli nopea ja yllättäin pysäykset ei napakat, 8. Ruudussa Pip meni ensin rivakasti merkille, ruudullakin tais etsiä merkkiä, pysäytin sen ulkopuolle, henkäisin ja näytin uuden suunnan. Pispu meni hienosti ruutuun ja annoin saman tien makuukehotuksen, 8.

Toinen pätkä alettiin ohjatulla. Olin varma, et Pip huitasee saman tien kapulalle. Merkille meni. ;o) Ja komea vasemman hakeminen, 10. Metallinouto upea, 10. Tunarin olin söhrinyt edellisenä iltana, minkä huomasi. Pip meni melkoisella höngällä palikoille, haisteli kiihkeästi ja onneks toi oman. Sitten ku en voinut kehua luovutuksen jälkeen, ni meinas lähteä hakemaan toista. Annoin toisen sivulle-kehotuksen ja saatiin liike päätöskeen, 9. Viimeisenä meen kauhuliike eli kaukkarit. Mulla oli just hyvä rento asenne ja se tarttui Pippaan. :o) Ei se paikallaan niitä tehnyt, mutta hyvin kuitenkin, 8. Hieman Pippaliini piti kitinää, lähinnä odottaessaan pääsyä noutamaan.

Uskomattoman upea koirula keräsi meen ennätyspisteet 289. :oD Siis ykköspalkinto ja sijakin oli eka, niin saatiin oikein ruusuke ja neljän kilon säkki Happy Dogin Irland -nappulaa. Pussissa on niin houkuttelevia ruuan kuvia, että pohdin jo merkinvaihtoa, katotaan. :o)

Kotona oltiin vasta hiukka ennen puolta yötä. Ton suorituksen jälkeen Pip on ansainnut kauheasti lellittelyjä, joita oonkin sille urakalla antanut. :oD