Koko päivän on satanut, joten yllättäin meen ulkoilunkin aikana satoi :o) Lumesta ei oo enää just mitään jäänteitä :o/ Piti kotimatkalla mennä tekemään jälki, mutta ei ollut sopivia kenkiä, joten suunnitelma muuttui.

Tein jousiampujain nurmikentälle ehkä vajaan 200 metrin kepittömän jäljen, jonka nakitin epäsäännöllisesti, vanhennusta noin vartti. Pippa tahtoi kitistä, mutta kuunteli silti kivasti. Se otti jäljestä vissiin ilmavainun, ku näytti niin tietäväiseltä ;o) Näytin maata ja suuntaa, ni eteni upeasti haistellen ja otti hyvin jäljen. Haistotyö oli muutamaa pikkupätkää lukuun ottamatta tarkkaa, nakit poimi suht kaikki. Ruohikko oli tosi kamala tai siis märkä, lenkkarit ihan läpimärät saman tien, mutta se ei Pippuria häirinnyt. Kulmia oli kolme suoraa ja yks terävä. Ensimmäisen suoran kulman meni ulkokaarteen kautta aavistuksen isolla kaarteella, mutta tais kumminkin tietää mitä teki. Terävässä oikaisi pikkiriikkisen. Kaksi suoraa kulmaa mahtavat ;oD Veto oli sopivahko, kun nakit hidasti, hyvä harjoitus ja erityisesti janaan oon supertyytyväinen :o)

Pienen kävelyn jälkeen oli vuorossa märkää agia ;o) Tekniikkahyppelyä neljällä matalalla aidalla, jotka seitsemän askeleen välein. Hyvää poukkimista, yks rima tais kerran tippua. Multa jäi naksutin kotiin, mut nakki on niin hyvä palkka, että otettiin kummiskin kontakteja. Ylösmenot joka kerta hyviä, ei jarrutuksia, kerran tais ottaa varaslähdön eteenpäin :o) Alastulolla muutaman kerran pysähtyi hiukan ajoissa, mutta pääosin tosi hyvin meni. Mää väistelin rapakkoja jossain kaukana, niin Pipan oli pakkokin tehdä kontakteja aikas omatoimisesti ;o) Yleensä alhaalla ootti patu tai pallo. Palkkasin muutamaan otteeseen kahden pallon saalisleikillä. Otettiinhan me myös keppejä, ja vihdoin koirakon hölmömpi puoliska keksi, minkä mokan on tehnyt lähettäessä meen vaikeasta kulmasta (siis silleen, että koiksunen tulee suoraan ekaan keppiväliin; toisin sanoen menee siis keppien alkukohtaan, kääntyy 90 astetta oikealle pujottelemaan). Mun pitää jälleen kerran antaa Pipalle tilaa, se kumminkin osaa hommat ihan hyvin. Mentin kunnolla kauemmaks, lähetin rauhallisesti, ni kaikki neljä toistoa loistavia :o)