Aamulla heräsin karmeaan oloon, sillä rintaa pisti ja närästi oikeen viimm äsen päälle. Jotenkin siitä pääsi onneks liikenteeseen ja töistäkin selvisin hengissä. Vähän epäilytti lähteä Rokin agiharkkoihin ja oman olon takia jäi Pipalle jälki tallomatta. Nähtiin Tuula jo ennen harkkoja, ku mentiin kävelylle. Paikalla oli meen lisäks Suvi sekä Johanna. Pippa sai aina välistä tehdä tanssahdusjuttuja.

Rokki oli kaks kertaa kentällä. Eka setti oli hyppy+ kepit+ hyppy+ kepit. Ensin hyppy ja palkka, sitten kepit ja palkka sekä sitten koko settiä. Ei tehty kauhean montaa toistoa, mutta olivat sitäkin upeampia. ;oD Sitten hyppy ja A. Nami oli tieteskin odottamassa alastulolla. Tästä puolisen tusinaa loistotoistoa. ;o) Sitten oli porostimen aika mennä autoon odottelemaan. Toisella kertaa ensin kaks hiukan vinoa hyppyä ja suora putki. Vomps meni hienosti. Sitten siirrettiin aita putken viereen ja siirrettin taaemmas eli pimeä putkikulma harkkana. Jesh, Ronspulla hyvä meininki. Sama tehtiin toiselta puolelta putkea, ja nyt ihan hiukan  vauhti tais kärsiä, ku pyysin portsua odottelemaan. Viimeisenä hyppy ja puomi. Jälleen kontaktit namitetut. Tosi hienot. Roks pysyi kaikilla kontakteilla hyvin, ja meni kaikki hirmuvahvalla askeleella. ;o) Se oli koko aika innokas ja haukku raikasi. ;oD Kiitos harkkakavereille! En olis uskonut, että pääsen agiharkan avulla päänsärystä eroon, tätä siis lisää. :o) Voi kun Romppanen olis usein näin ihanan innokas. :oD) Se on siis varsinainen agiharkkakausi nyt, jiiihaaaa!!!

Loppukaneetiksi maininta Tytyn kontakteista. Se teki näet niitä kosketusalustan kanssa ja aikas vakuuttavaa toimintaa! Ei hiukkaakaan jarrutusta, vaan tehokkaasti kontaktille. ;o) Oliskohan tuo mulle ja Rokillekin sopiva tapa!? Aloin ihan tosissaan miettiä. Kyllähän sen noista tottelevaisuusjutuista on huomannut, kuin tehokasta operantti on. Mietintään siis. ;o)