Rauman käyttö- ja seurakoirat järjesti piirin eli Satakunnan kennelpiirin agimestaruuskissat. Ensin agirata ja perään hyppäri by Johanna Nyberg.

Agiradalla Pippa oli melkoisen kuuma heti lähdössä, istuminen vaikea. Nätisti se ootti luvan ja eikun matkaan. Kontakteja oli neljä, ja Pippa-pirulainen ei mennyt toisella kertaa puomin ylösmenoa sovitulla tavalla, paha. Palkintojenjaossa tuomari sanoi, ettei varmasti nähnyt kontaktia ja samoin vastasin hänelle. Seurakaverit oli just siinä kohdalla, ja he näkivät onneks Pipan yhden tassun kontaktilla. :o) Yhden varman hyllykohdan sain ohjattua lähes täydellisesti, kun sain niin hyvän opastuksen siihen. Kannattaa kuunnella kaikkia, ja ainakin varmoihin hyllykohtiin testata ;o) Virheitä ei tullut yhtään ja Pippa eteni apinan raivolla, joten tulos nollavoitto! ;oD Koiria oli 23, ja himonopeat bortsut tekivät joitain virheitä, oli meen päivä. :o) Tää oli Pipan kolmas nollavoitto ja plikka on nyt
AGILIITOVALIO!!!!!!

Melkoisen helppo keskittyä toiseen rataan valioitumisen jälkeen. :o/ Myös hyppäri oli todella kiva rata ja jouhevaa menoa olis ollut, jos ei hermorakenteen -8 omaava (täysin hermoja hillitsemätön) ohjastaja olis heti alussa hätiköinyt ja ohjannut nassia tokalla esteellä putken väärään päähän. Pippa muten taas räkötti startissa rajusti, istuttaminen melkoisen vaikea ja mua hermostutti. Alkusöhräyksen jälkeen loistorata, tein kokeilun edetä kauhella vauhdilla eteenpäin, ja testasin milleen tulee mukana. Sisäkurvissa kun pystyin olemaan, niin hienoa menoa. Tulos joka tapauksessa hyl. Kisakirjaan kirjoitettiin nyt toka hyl piirinmestistulokseksi (eka maajoukkuekarsinnoista). Ei harmittanut, kun edelleenkin vaan leijailin ekan radan jälkimainigeissa ;o)

Pippa on uskomaton taiturikoira! Ja mun pupuseni nyt kaksoisvalio, että oon ylpeä siitä. ;oD Paha juttu, että lupasin reenikaverille, et sit voidaan Pipan kanssa mennä uusiks jälkikokeeseen, kun nassi on agivalio. Siispä ensi vuodelle tavoite startata jälkikakkosessa. ;o)

Piirinmestaruuden voitti meen reenikaverit lagotto Tara ja Tuula. Onnea! ;oD

Ohjasin Rauman kisoissa myös toista aussia. Aamupäivällä olin kaupassa, ja just valkatessa broiskusuilakkeita soi puhelin. Mippe soitti ja kysyi, haluaisinko ohjata Texasia, kun hänellä itella lääkärin kielto pienen leikkauksen takia. Hullu-minä otin haasteen vastaan, ja lähdettiin matkaan muutamia tunteja aiottua aiempaa. :o) Ennen startteja testattiin harjoitushypyillä ja onneks siinä oli myös ylimääräiset A ja puomi. Mippe on opettanut koiruselle tosi hyvät kontaktit, mutta tietty eri sanoilla ku mitä mää Pipsulle, vaikea muistaa varsinkin kisatilanteessa. Texas oli heti täysillä mun mukana, upea koiruus! Saatiin kumpikin maksikakkosen rata suorittua oikeasssa järjestyksessä, mutta kieltoja ja rimantiputuksia tuli, tulokset 10 ja 15 sekä nopeat ajat. Mahtava, motivoitunut ja sikanopea koiran tuo Texas. ;oD