Tappokuumuus vie voimat. Koirat ei oikeastaan pääse mihinkään. :o( Enkä saa aikaiseks päivittää tätäkään.

Viime sunnuntaina oltiin mun veljen luona grillailemassa. Rokki nukkui kiltisti aidan vieressä varjossa, vaikkan pojat leikkivät. Pippa oli välillä Rokin luona hihnassa, mutta pääosin hönkysi mukana toiminnassa. Pojista vanhin keksi, että Pippa noutaa palloa, niin hiemaisen oli karvanassi väsynyt runsaan noutamisen jäljiltä. ;o) Pelkäsin, kipeytyykö tassu, mutta onneks ei. :oD Pojat halusivat kahluualtaaseen vedet, ja se täytettiin. Ensimmäinen ja innokkain altaassa oli yllättäin Pippa. Se makasi siellä ku pieni virtahepo. :oD Maanantaina vedin agiharkat, en muista, mitä muuta tehty. Kuumuus pehmittänyt kai aivot.

Tiistaiaamuna lähdetiin Millan ja Ninjan kanssa Poriin koirarannalle kahlailemaan, jesh. :oD Ihanaa ja Rokkikin oli jonkin aikaa vapaana, mutta taas kiinnosti hajut. Vissiin tunti ja vartti oltiin rannassa, pääosin käveltiin, hiukan vesileluja heiteltiin. ;o)

Keskiviikon kuumuudessa Rokki lähti agiharkkaamaan viileän AgilitynLumon halliin. ;o) Perjantain fiaskon jälkeen Ronspu teki tosi lyhyitä pätkiä ja tekikin erihienosti! Radassa jokunen takaakierto ja jopa pakkovalssi saatiin väännettyä hyväksytysti. :o) Porostimella oli hyvä ilme ja lopetettiin keppeihin, jotka ei ihan linjassa. Porukkaan oli tullut uus koira, jolla oli hiukan ääntä kuten kolmannellakin koiralla. Rokki otti niistä pientä häiriötä, kitinöi kevythäkissä ja halusi hommiin, jeeeejeee. ;oD

Torstaina tulivat kylään mun kaverit pääkaupunkiseudulta ja viipyivät lauantaiaamuun. Mukavaa oli. Koirusetkin jotenkin kestävät tällä kuumuudella selvästi lyhyempiä lenkkejä ja puuhastuksia. Pip vähän tosin  sikailee: eilen jahtasi metsäpolullla olevaa nuorta kissaa ja tänään karkasi noutajan luo, mää raivosin ku mikäkin hullu. Pippis joutuu nyt jokskin aikaa kuonopantakoiraksi. Se on niin kiihkeä koira, että menettää vielä henkensä tuollaisen jahtielämän takia, pakko ottaa varman päälle.

Maanantaina auton takaikkunoihin pannaan tummennnukset. :o) Jospa koirustajilla sit on kivempi olla kyydissä.  Nasseille kummallekin saatiin hieronta 20. päiväksi eli reilun viikon päästä tiistaiksi. ;o) Ihmeesti niille maistuu ruoka, vaikka on helle. Näilläkin kuumuuksilla Pip välistä ottaa aurinkoa. Rok on hiukan paremmin alkanut viihtyä takapihalla. Iltaysin jälkeen se vaan istuu aidan vieressä ja katselee. :o)  Mun oma kroppa on helteellä tosi kovilla, ku oon arktinen eläin.