Suuria ihmeellisyyksiä ei ole tapahtunut. Piukkasen normia kiireempää töistä, koirille lenkkeilyä ja pientä sisätokoa sekä metsässä vanttuun etsintää tai vastaavaa.

Rokki on agiloinut kahdesti. Keskiviikkona omat reenit AgilitynLumossa ja tänään sunnuntaina Johannan järkkäämä reeni samassa paikassa eli Terolla. Roks on nykyään aikas pätevä: innokas, etsii esteet, jaksaa toistoa eli määkin saan aikas vakkaristi reenata ohjaamista aiemman pelkän motivoinnin sijasta. Kyllä kannatti odottaa kaksi vuotta, että porostin syttyi. ;oD Nautin hirmuisesti harkoista, hällä väliä jos sama meno ei siirry koskaan kisatilanteeseen, jo tämä nykyinen on mulle niin ihanan palkitsevaa. :o) Harkoista mainittakoon, et mun pitää mennä kauheaa vaihtia eteenpäin, ni portsukin etenee kunnolla, pakkaan sitä vähän odottelemaan ku pitäs vaan luottaa. Tänään ryhmässä Roks, Halla-hoffi ja kolme aivan vierasta koiraa. Ja Rokki teki tosi pätevästi mun kanssa, vain startissa vilkaisi koiria ja sitten iso loikkari päälle ja innolla agiloimaan, tyytyväinen olen kovin. ;oD Ja tekipä Hallakin Johannansa kanssa melkoisen upeaa agia :oD Kiitos Johannalle reenin järkkäämisestä, tekee hyvää reenailla eri kokoonpanoissa.

Pippa-piiskulainen tokovalio karkas torstaiaamuna kissan/oravan/pupusen/muun perään pariksikymmeneksi sekunniksi, ja sen jälkeen on ollut tassu kipeä. Voi se tietty muustakin johtua, mutta teki tuon ryykäsyn ihan kylmillä lihaksilla, ni siks epäilen sitä. Iltapäivällä oltiin metsälenkillä ku yhtäkkiä tajusin sen ontuvan tasaisesti. Kotana annoin rimadyliä. Jokaisella makuulla nousulla tosi jäykkä oikea etutassu. Se alkoi jo olla aikas ok, mutta jokaisen ulkoilun jälkeen Pip pikkasen alkaa ontua. :o/ Pakko jonkin verran ulkoilla, että nassi saa tehtyä tarpeet metsän reunaan. Perjantain ja lauantain annoin kaks puolikasta rimadyliä. Tänään en ole antanut enää ku olevinaan vähän parempi.

Tilasin Pipalle jo ennen tätä tassuepisodia ajan 14.12. tamperelaiselle elläinlääkärille Jaana Kekille,  joka on myös osteopaatti ja tekee akupunktiota. Jospa hän keksis jotain Pippendaalin tassun kuntouttamiseks. Mun pitäs viedä koirat alkavalla viikolla rokotuksille ja ajattelin jo kysäistä, saisko Pipsulle cartrophen-piikkikuurin, mutta pakko varmistaa ensin Kekiltä vosiko kuuria aloittaa. En ymmärrä akupunktiosta, mut voi hyvin olla mahdollista, ettei sitä voi tehdä nivelravinnepiikkikuurin aikana. Milleen mahdan ite kestää, jos Pippaa neulotellaan. :o/

Nyt vietämme kesyä elämää ja toivotaan tassun vertyvän normikuntoon. :o) Ostin koirille syyslomalla Ikeasta pitkäkoipipupun ja Pippa löysi sen tänään jostain. Mahtoiko olla olohuoneessa vilttikasan päällä vai vaatehuoneessa, taituri sen jostain keksi. Pupunen on joka tapauksessa hieno ja rakas eikä sitä vielä ole suolistettu. ;o)