Taaskaan ei ole tullut päivitettyä pariin viikkoon, ei muka ehi. Mitään suuria erikoisuuksia ei kyllä ole taaskaan tapahtunut. Lenkkeilty ollaan metsässä, ja nyt siitä tulee pimeässä metsässä vielä kivempaa, koska uusi otsalamppu on hankittu. Siinä tuntuu olevan kivasti tehoja.

Tokostusta sekä sisällä että ulkona. Viime viikonloppuna käytiin sekä lauantaina että sunnuntaina Hossun kentällä. Kumpikin koira oli hirmuisen taitava. :oD Pipalla oli pientä ongelmaa hillitä suuri kiihkonsa, mutta sai silti tehtyä hienosti. Rokki oli myös taitokoira, ja mainittakoon erityisesti upeat ruutuun menot. Ruudussa oli kosketusalusta, ja aivan upeasti poronen etsi ruudun keskusta joka suunnasta ja eri matkoilta, pisin yli 20 metriä tais olla meen enkka. :oD Tänään vain Pippa sai tehdä hiukan kentällä, mutta ei oikein onnistunut, koska jäiseen maahan ei ole kiva mennä makaanmaan, muuten nättiä tokoilua.

Rokki treffasi Hyrskyn, joka on alle kolmikuinen mudinpoika. Nähtiin sekä viime että tämän viikon sunnuntaina kentällä, ja kummallakin kertaa Roksuttaja pääsi leikkimään. Kummallakin kertaa Romppasella oli todella isällinen asenne pikkuiseen, ja en tajua milleen se osaa niin taitavasti opettaa pientä ystäväänsä. Rokki on saanut  kerta kerralta siistittyä rajun mudillin leikkityyliä, alun poskissa roikkuminen on melkein jäänyt pois. Pojat painivat, hienosti Pompsi antaa välillä muka kellistää itsensä. Roksun otteet ovat hirmu hellät, jokin pieni vinkaus on pikkumudin suusta kuulunut. Milleen osais ite olla noin kärsivällinen koirien kanssa ku Rokki Hyrskyn kanssa. Kuin hienosti se jättää "huonot leikit" huomiotta, ja on heti mukana "hyvässä leikissä", uskomaton koiranpoika pennunkouluttajana. :)

Agilityä on tainnut olla kolme kertaa viime päivityksen jälkeen, kahdesti Terolla ja kerran PAHAn harkat. Tosi hyvää menoa ollut viime ajat: Roks tehnyt rajulla meiningillä ja mää oon osannut lopettaa ajoissa. :oD