Eilen mentiin hati aamusti Noormarkkuun WeCAn hallille Tuulan, Johannan ja Suvin kanssa. Pippa tokosti pihassa. Seuraaminen hillittömän kiihkeää kuten aina. :o) Noudot yllättävän rauhallisia, kerran tais puoliks haukahtaa, mut muutoin korspu hallitsi hienosti ittes. :D Rokki agiloi hallissa valmiiksi olevalla radalla. Poika oli hiukka ku lahna, sitä ei kauheasti kiinnostunut, myt teki ku pyysin. :o/ A meni selvästi paremmin, ehkä viime kerran toistoista oli hyötyä, nyt ei peba lentänyt oikealle. ;oP Ja keinu oli varmempi. :o) Roks oli kaks kertaa radalla ja tokalla sain sitä kuumennettua sitä sen verran, et joten kuten pitkin hampain sitä voi agiksi sanoa. ;o)

Tänään alkoi Rokin tottelevaisuuskurssi Koirakioskilla. Ulkona oli hyisen kylmä, kun käytiin pikakävelyllä Mariannen ja Milan kanssa ennen meen vuoroa. Halli oli pieni, mutta siellä oli lämmin (eli siis plusasteita. ;o)). Ja jesh, yksi koira reisuus reenaamassa. Varsinainen ohjaaja oli sairaana, mutta sijainenkin oikein hyvä. Rokki oli haistellut koko päivän koko aika. Aamulenkillä ei edes huolinut keksinpalaa, kun kutsuin sen luo. Ja kitissytkin se on vähän väliä. Ja pelkäsin sen virtsivän halliin, kun siellä kerta haisee koirilta. Rokki yllätti mut täysin. :oD Päästin sen vapaaksi, etten vaan nyi sitä yhtään hihnasta. Jipii, Roks alkoi heti ottaa muhun kontaktia. :o) Naksutin kovasti taitomiehelle. Tämän jälkeen sivulle menemistä, mikä sujui ok. Ei hirveän hyvin, kun aivan vieras paikka, mutta reippaasti ja kunnon yritystä. ;o) Sitten alkoi kurssin tavoitteen työstö: me näet meinataan oppia seuraamaan. ;o) Sain ohjeistuksen, että peruutan ja Roks ottaa muhun kontaktia. Palkkaan ihan likeltä, ni tulee liki. Kun tää meni hienosti, mun 180 asteen käännös myötäpäivään niin että Romppanen olikin mun vasemmalla puolella oikeassa kohdassa ja kontakti säilyi. :oD Pienissä palasissa, mutta jo nyt otettiin pari seuraamisaskelta. ;oD Kysyin lopuks, naksutanko jälkijunassa, mut kuulemma oli ok. Aloitetaan kovat harjootukset ja pannaan homma alulle. :o) Jipiii!!

Lenkkeiltiin eilen kivassa pakkasessa ja tänään kamalassa pakkasessa. Mulla oli Pispulle villasukka mukana, että flik pysyi lämpimänä. Oon epäillyt sen näköä, mutta willasukan se näkee vaikka mistä ja kuin pian. ;oP Jonkin kerran sain jätettyä sen ja Pip sai juosta hakemaan. Se on kyllä tarkka vahti, kun epäilee mun pudottavan jotain noudettavaa.  Tänään se sai heti sukan ja tiputteli sitä ite polulle. Sitten mua tuijotti kysyvä koiranilme. Ja pian tosi innokas nassi, kun kehotin hakemaan sukan. ;OP Uskomattoman ihana pupulainen. Ja tassut ei palele, ku sukka juoksuttaa. ;o) Rokki haistelee niin rajusti, että mahtaako lähiseudulla olla kiimanarttu. :o/