Pisulin kanssa on tokostettu, mutta enempikin kyllä saisi. Piirinmestikset on 17. päivä, joten pitäs vissiin tehrä jotain ;o)

Kaukkareita koitan muistaa tehdä päivittäin, on unohtunut kyllä. En osaa vaatia Pipalta oikeita seisomasta istumista ja maahanmenoa, niissä Pupsi etenee ihan liikaa. Pakki-sanaa on koklattu liittää, ei tunnu sujuvan silleen. Metallinouto hypyn kanssa tehtiin tänään, ensimmäisellä meinas hilpasta ruutuun, pyysin pois. Tokalla vähän turhan hidas ja puolivino luovutus, joten uusinta ja se oli kaunis. :o) Ruutuun lähetin sen onnistuneen merkin perään, jäi hitsit etulinjalle, just kyllä sisään. Koitin vahvistaa patukalla läpi menoa, alkoi mennä tosi hiljaa vaanien ja multa kysyen. Liian myöhään tajusin, et pitää hyvissä ajoin vapauttaa ja antaa lupa leikkiin, ni vauhti säilyy. Ohjatun merkki aika hidas, mut takana oli puolisen tusinaa ruutuun menoa, ku junnattiin läpi juoksemista. Hieno vasemman kapulan haku ja tosi hyvä luovutus. Lähetin Pippaliinin uusiks merkille ja siitä kissanruokapalkka :o)

Agia on tehty Tuulan kanssa, keskiviikkona reenattiin kaupunkitaistelun rataa ja torstaina tekniikkaharkka. Kuumuus kiusaa, mut ihmeesti Pips jaksaa tehdä :o) Kaupunkirata alkanut mennä suht ok, yks ilkeä takaakierto siinä on ja yhden aidan kohdalla meinaan aina oikaista ihan liikaa. Tehdään sitä vielä kerran ens viikolla. Tekniikkaharkka piti tehdä mahdollisimman niukoilla aidoilla, kun ei purettu kaupunkitaiston rataa. Siis aitasykkyrässä vääntämistä, haltuunottoa ja kulman kierrättämistä tehtiin. Sain taas muistutuksen, että oma ropan suunnalla on väliä! Kontalteja tehtiin muutamat kuten myös tänään perjantaina. Tara reenaa joka kerta okseria, me siis myös, kun kerta suora on siihen tehty eikä okseria voi tehdä liikaa, yllättävän vaikea osaakin olla. Yleensä onneksi rimat pysyvät. Seuraavaksi alettava harkata vinosti tulemista okserille. Tehtiinhän me keppejäkin silleen, että alkuun hyppy, leikkaus keppien takan ja päälle vielä yks hyppy. Pippa ei häiriintynyt lainkaan mun takana olosta, huudan sille hiiihaaa, ku menee oikeaan väliin, et sais kovan tsempin päälle, ni ehkä sekin vahvisti pujottelua eikä leikkaus häirinnyt.