Mitäköhän taas lie tapahtunut viime päivityksen jälkeen. ;o) Keskiviikkona oli ainakin kumpikin koira agireenissä, kun Pip taas tuurasi Tytyä. Nyt onnasi Pippiksenkin ohjaaminen jo hiukan paremmin. Että se on upea nassi! Rokkikin teki hienosti, mää vaan taas olin ajattelematon. Pitääpi muitaa antaa pienempiä nameja, ku Rokin vauhti hyytyi pureskellessa A:n alastulon jälkeen. Mää hoputin hirveästi, ni eihän se silleen ainakaan reipastu, ahistuu vaan. Kepit hienosti. ;o)

Torstaina mentiin Hossuun Johannan ja Hallan kanssa tokoilemaan. Pippa teki kaiken aikas vakuuttavasti. ;o) Tehtiin aika paljon ja pitempiä settejä ilman palkkaa, kun ajatuksena oli marraskuussa mennä TVA Porin TOKOon. :o) Tunnari tehtiin kahdesti, eka kerta persauksilleen ja toka upea. Sellaisen kanssa huomasin, että on reenailtava oranssien kartioiden likellä, koska Pippis hinkui turhan kovasti niitten luo. Reenin päätavoite olin saada liikkeitten väliset siirtymät rauhallisiksi ja se onnasi. Normaalin humputtelun sijasta pyysin Pippendaalia pysymään liki ja palkkasin aina välistä. Se keskittyi kaikkeen tosi pal paremmin tälleen, jatkamme näin. ;oD Rokki seurasi, vaikka alkuun se oli aivan täysin unohtanut kontaktin. Nyt oli namit pieniä, mutta silti ne piti nauttia tai siis nielaista pää matalalla. Palas se onneks mieleen ja muutama ihan mallikaskin pikkupätkä saatiin seurattua. :o) Aletaan tehdä seuraamista ilman jatkuvaa naksuttelua. Otetaan tästä lähin eripituisia pätkiä ja vain loppuun nami. Koitetaan sitten joskus, josko pystyy nielemään pää ylhäällä ja naksuttelemaan enempi. ;oP Lisäks luoksetulon eteenliimautumisia, jotka hyviä.

Torstai-iltana melkein itkin Pipan puolesta. :'(Sehän on päässyt agilityyn eikä kipeytynyt hiukkaakaan. Hiekkakuopille hurvittelu ei tuntunut käpäläisen nivelessä eikä mikään muukaan ole saanut oirehtimaan tosi moneen kuukauteen. Mutta illalla se ontui kahteen otteeseen jonkusen askeleen verran. :( Ihan samalla tavalla ku ennenkin eli makoili ja siitä ylös noustessa konkkasi. Se on ollut ihan älyttömän reipas ja hullu viime ajat. Lenkillä se ei oo ollut omaan tyyliinsä mun peesissä vaan viipottanut pitkin metsää ja hiekkakuoppia. Se on ollut jotenkin niin ihanan onnellisenoloinen. Nyt se ei pääse enää agilityyn, mutta muuten en sitä säästele. Ontumiset jäi ainakin toistaiseksi tuohon torstaihin. Toivottavasti ei tule rauhallisemmaksi vaan pysyisi yhtä hulluna, vaikka joutuu suosikkiharrastuksensa taas jättämään. Elämä on kyl niin epäreilua! Pippiksen kasvattaja ehdotti, että jos käyttäisi plikkaa osteopaatilla, jos tassun asennolla vois olla vaikutusta nivelen kipeytymiseen. Jos joku tietää Satakunnassa tai muuten likellä koiria hoitavan osteopaatin, ilmoittakoot mulle! ;oD

Torstai ketutti ja kovaa, joten menimme perjantaina shoppailemaan, sehän auttaa kaikkeen. :oD Pippa oli mun mukana Mustissa ja Mirrissä. Se veti niin hulluna sinne, et meinas kerran alkaa yskiä. Pip sai uuden nivelravinteen Biopet Glucosamin. Mää sain hienot oranssit säärystimet. ;o) Ostettiin taas testiksi kolmen kilon muonapussukka, jota taidetaan maistaa ens viikolla. Se on BritCare lohinapuskaa. Pippa sai valkata luut, ni se veti hulluna laatikolle, jossa luki Rauh! Hirvivaara. Siispä kumpikin koiru sai hullun hintaisen hirven savustetun luun. Kallis maku Pipsillä!

Tänään oltiin Rokin kanssa aamulla agikentällä Tuulan ja Johanna sekä koiriensa kera. Halla teki viime viikonloppuna tokossa ykköstuloksen ja juhlistimme sitä. :oD Onnea Johanna ja Halla! Reenimässä Roks sai tehdä kepit ja kontakteja. Kepeistä se kuumuu niin kovaa, että järki himmenee. ;o) Liekö sekään ihan tarkoitus. Mutta silti ok reeni.

Muutoin ollaan vaan oleskeltu, lenkkeilty ja nautiskeltu luita sekä herkkusia. :oP Mulla on viikon syysloma, joten jotain vois vaikka koittaa saada aikaiseksi. ;o) Huomenna Espooseen treffaamaan kavereita, ja toki täytyy käväistä Ikeassa ostamassa koiksuille pehmolelut joululahjoiksi.