Maanantaina alkoi Pipan koiratanssin alkeet Koirakioskilla. kuin voi pieni koira tykätä niin paljon ja olla niin tyytyväinen!! Pip oli ainoa kurssilainen, joten sille oli aikaa noin tunti. Jotakuta toista koiraa tuo voisi huimata, mutta Pipsula ajatteli vaan, että lisää, lisää ihanaa reeniä. ;oD Pip sai tehdä kaikkia meidän "turhuuksia" eli pyörimistä, pakkia, köllimistä sekä uusia juttuja eli siksakkia mun jaloissa, kahdella tassulla seisomista ja jalkojen välissä kävelemistä. Pyörimisessä mun tehtävä on muistaa, että oikealla kädellä vastapäivään ohjatessa Pip pyörii vastapäivään ja vasemmalla myötäpäivään sekä vähitellen koitan saada plikan pyörimään hiukan kauempana. Köllimisessä pitää alkaa ohjata rauhallisesti kosketuskepillä, josko vaikka alkais näyttää järkevämmältä. Uusia juttuja opeteltiin kosketuskepin avulla. Kahdella kepillä ohjaten Pipsu ihan ku hiukan ymmärsi siksakkia. :o) Sillä vaan on niin kamala kiire, että apua. :o) Jalkain välissä kävely onnistui kivasti kepillä ja tähän yhdistettiin minimaalinen peruutuskin. Takajaloilla seuraamista yllättäin kepillä. ;o) Pip on sitten nopeasti keksivä ja haluais aina vaan tehdä lisää. :oD

Kun ajettiin Porista kotiin, Pip makasi tyytyväisenä takapenkillä ja tuijotti mua koko matkan silmissä niin jumaloiva ilme, että mua melkein huimas. :oD Tuli huono omatunto, että me aina vaan tahkotaan samoja juttuja. Pippa tuli ihan älyttömän onnelliseksi ku pitkästä aikaa tehtiin ihan jotain uutta. :o) Tiistaina reenattiin kaikkia kotona. Ainoa ongelma oli, et Pip niin kiihkoissaaan, et pakkas puremaan käteen ottaessa namin. Keskiviikko reenitön, sillä tyhmä-minä kävin sellaisella lenkillä koikkujen kanssa, että jonkin matkaa pienessä hangessa. Tassu kipeytyi. :o(

Romppu-miehellä oli sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kovasti vatsaongelmia. Mahtoiko poika omaksua matelta töihinpaluustressin ja vatsa meni ripulille. :o/ Maanantaina vain hyvin vähän valikoitua ruokaa ja ei ensinkään reeniä, ettei namin takia vatsaoireet veny.

Tiistaina Koirakiposkille tottelevaisuuteen. Eräs nimeltä mainitsematon suhna jätti repun kotiin. Siis alkukävelyltä palatessa en saanut pantua lämmintä villapaitaa päälle enkä kuivia vanttuita käteen. Jalassa oli kylmät kumpparit, koska lenkkarit repussa. Kaikki namit ja naksutin oli tietenkin myös repussa. Hiemaisen vitautti. :o/ Ajoin läheiseen smarkettiin ja ostin pakkauksen nakkeja. Saatiin yhdeltä tollerilta i-click lainaksi ja briardilta keppi. Oli meinaan pikkasen epävarma olo koittaa alkaa tehdä mitään.

Roks kiinnostui kivasti vieraasta kepistä. Nakkikin maistui vaikka ensin hiukkasen pyöri suussa. Se oli niin kivasti hommassa mukana, että päätin koklata seuraamista. Silloin pieni poronen tajusi, että naksaus ei ollut meen oma. Se kyllä teki, mutta alkoi kuunnella naksua eikä voinut kunnolla keskittyä. Sen oli pakko haistaa naksutinta joka naksauksen jälkeen. Ei siis seuraamista. Sivulle menoa tehtiin muutama, ok. Sitten tuolin kiertämistä, mikä meni hienosti. Sitten kysyin, löytyisikö jotain kosketusalustoja. Löyti vain Aku Ankkoja, mutta onneksi Roks läpsäytti niitä tassulaisellaan. :o) Panin alustat toko-hypyn eri puolille. Aika pian se keksi hypätä ja läppästä alustaa. Välillä piti tietty ottaa lehti suuhun ja tuoda mulle. ;o) Huomasi, että Romppanen teki rajusti aivotyötä. :o) Loppuun vielä jättöjä. Sen asennot oli aika vinoja, voi olla, että vieraampi paikka vaikutti, tai edelleen se eri tavalla naksahtava klikkeri häiritsi. Seinän avulla saatiin hienoja suoriakin jättöliikkeitä tehtyä. :o) Ei todellakaa ollut kiva unohtaa kaikkea kotiin, mutta saatiin silti jotain aikaiseksi, positiivista. :oD

Roksun maha meni hiukan löysälle uudelleen (runsas nakkipalkka?) ja tosiaan Pipan käpäläinen vihoitteli eilen, niin jäi keskiviikko liki harkattomaksi päiväksi. Tänään korsput kumpikin kunnossa ja iltaruoka kädestä. Pip taas rohmus silleen namia, että käsissä tuntui. Tehtiin seisomista takajaloilla, joissa Wisp on selvästi alkanut löytää tasapainoa. :o) Jalkain välissä kulkeminen on niin kiihkeää namin kyttäämistä, että täytyy suunnitella siihen jotain muutosta. Hyvin Pip siihen tulee, mutta ei tahdo liikkua normisti vaan tuijottaa taskua/kättä/muuta mahdollista namia. Siksakki sama juttu, että aussilainen kuumeni niin rajusti, että tekniikka tahtoi hukkua. Se kiihtyi aika rajusti kepeistä, joten jätin ne pois. Vaadin siltä ehkä liian pitkiä pätkiä, ku alko kerran haukkuakin. Tähänkin tarkkuutta ja suunnittelua. Pyörimiset kivasti, Pip jopa pysyi suht paikallaan. ;o)

Rokki on alkanut seiraamisessa laskea päätä. Tänään testasin naksuttaa useammin, ja jopa alkoi kontakti säilyä. :oD Toki siinä kiireessä pakkas namppaa mennä lattialle, mutta ilme parani roimasti. Naksutin pisimmillään yli kymmenen kertaa seuraamispätkällä ennen vapautusta. Portsu teki myös sivulle menoa eri taitavasti. Ja namin syöttö tuolilla istuen melkein rinnalta herksun anto on toiminut, koska poju tuli hienosti liki joka kerta. :o)

Ma-to lyhyesti: jesh, jesh, jesh! Pipalla on uus superkiva harrastus! Roksun maha temppuillut ja reeninami jäi kotiin, mutta homma toimi silti ok. Ja kotitottisilme porostimella eri hieno. ;o)