Tänään keskiviikkona käväistiin Hossussa. Ensin tehtiin yks ohjattu nouto. Pip oli kuuma, tosi sähäkkä merkille meno. Nassi odotti hienosti ja sai luvan hakea oikean, ryntäys sinne, mut hällä väliä: mää olin rauhallinen ja selkeä ohjeessani ja Pip meni oikealle kapulalle ;oD Ryntäyksen jälkeen upea, nopea palautus. Mua ei haittaa tuo tuo rajuus ja kapulalle hyökkäys, koska kapulassa ei pienintä hampaan jälkeä.Tätä hommaa tehdään ku on kivaa ;o) Sitten vielä toisen kerran merkki, josta palkaksi nakin loppupuoliska.  Rivien välistä voinee lukea, että olen erittäin tyytyväinen!

Ohjatun jälkeen puomille, missä naksuttelin ylösmenoa, ei yhtään jarruttelua!!!!!! ;oD Meikäläinen alkaa löytää oikean vireen. Muut ettii koiralle sopivaa virettä, meillä nassi tekee kaikki intona ja hienosti, mutta ohjaajan vireessä pakkaa olemaan toivomisen varaa. Alastulokontaktia toki myös jokunen toisto ja jokikisellä pupulainen etsi upeasti 2 on 2 off-kohdan, hiiihaaaa!! Onneks tajusin lopettaa hyvissä ajoin, ei pienintä mokaa missään. Mahtava kontaktiharkka :oD

Puomin jälkeen tokoa eli Pip kiersi kehotuksesta tolpan ja palatessa pysäytyksiä seisomaan ja makaamaan. Nekin meni hienosti! Kuin voi joku olla noin ihana ku mun Pippurini ;o)

Maanantaina reenailtiin lenkin yhteydessä pysäyksiä samaisen kiertämisen yhteydessä. Silloin oli maahanmeno aavistuksen hakusessa, seisominen tarkka. Luoksetulon liimautumista myös ja sujui hyvin. Kotona on melkein päivittäin kaukkaroitu: asennonvaihdot reippaat, asennot suht hyvät, matka ei ole pitkä. Enempi tässäkin etsitään ohjaajalle oikeaa toimintaa ku Pippaa koulittas. Myös eteenmenoa tehdään suht päivittäin lenkillä, jos vaan onnistun jättämään pallon, hanskan tai muun. Se alkaa olla suht varma jo, Pippa luottaa mun kuiskaukseen "patu", sillä joka kerta sieltä löytyy patukka tai muu, minkä takia kannattaa noudattaa "eteen"-kehotusta.

Eilen tiistaina jäi harkkaaminen suht nollaan, kun oltiin Onnin kanssa lenkillä ja sen jälkeen turhan pimeä.

Me päästään harkkaamaan agia ammattilaisen johdolla, sillä mahduttiin naapuriseura WeCAn ryhmään, jota Janita Leinonen tulee kouluttamaan. Siispä lauantai-iltana mennään Noormarkkuun ja toivottavasti saadaan oppia paljon :o)