Rokki Pokkinen kävi tänään näyttelehtimässä. Paikkana oli Närpiö ja tuomari Sakari Poti. Vonsp käyttäytyi hienosti, pörinöitä ei edes suunniteltu ja kehässä vain mittatikku oli epämiellyttävä.  Poronen juoksi suht reippaasti ja jaksoi seistä paikallaankin nätisti.

Poti kirjoitutti arvostelulappuun näin:
Musta vaalein merkein. Keskikokoa hieman kookkaampi. Oikeat mittasuhteet. Hieman kevyt, komea pää. Kirsun pigmentti saisi olla vakuuttavampi. Tiivis, jäntevä runko. Hyvät kulmaukset. Liikkeessä pystyasentoinen häntä. Hyvät suorat liikkeet. Pirteä, miellyttävä luonne.

Laatuarvosana oli eri. Paikalla oli vain yksi toinen poro, ja koska tämä junnu-uros ei saanut eriä, niin Roks sai Potilta ison potin. Pomppunen oli paras uros ja rodun paras. Ryhmässä Ronspun oli aavistuksen vaikea juosta, kun kehä oli pieni ja koiria paljion. Hyvää käytöstä silti sielläkin. Ei päästy neljän sijoitetun joukkoon. Portsu sai tietty vielä sertin, joka oli sen kolmas ja näin ollen Rokki on nyt muotovalio. Se on siis JV-08 FI MVA Tuulenkuun Luoksesi Löydän. :oD