Muuta ei oo tehty ku lenkkeilty ja pikainen keittiötokostus juustolla. ;o) Kyl meinaas nassulaiset tarjoaa innolla vaiks mitä suoritteita, ku eivät pal mitään oo saaneet tehdä.

Mun piti eilen lähteä Poriin muonakaupoille meen omaan eläinkauppaan eli Porin lemmikkikeskukseen. Päätin kuiteskin soittaa ja varmistaa muonaa olevan saatavilla. Eipäs ollut, hyvä oli siis soittaa. Reilun viikon päästä perjantaina pitäs olla. Merkki on siis se eagle golden, jota koklataan. Täytyypi siis nyt Rokin vedellä reipas viikko vanhaa nappulaa. Tänäänkin se muuten  teki yhden löysän, ei varsinaista ripulia. Ankeaa luettavaa tällainen, liekö enää kauaa yhtään lukijaa. ;oP

Jos ei Roks oo täysin kunnossa, ni en määkään. Aamulla heräsin tosi aikaisin ja ihan tulokssa. Raju kuumekin oli! Normilämpö 36,5 ja nyt oli 36,6. :oD Auringonhattu-uutetippasia, duactia ja lämmintä, ni lähti se päivä sitten alkuun. Koirustajia en uskalla kovin pitkästi lenkittää, tehtiin tänään kolme noin puolituntista ulkoilua. Toivottavasti ei ala olo paheta, töissäkin on nyt hirveästi hommaa.

Hankin Rokille heijastiliivin, tuommoisen. Eka se oli tosi ilettävä, mut pääsee sen kans onneks kulkemaan. Pipalla on se vanha päällään, se on niin iso, et pitänee ostaa toinen tuollainen uusi. Kyl se Wispukinn suostuu kulkemaan, vaik ensin meinaa jättää ulkoilun väliin nähdessään heijastinliivin.