Torstaina mulla oli Pippa mukana, kun menin pitämään Kiukaisiin tunnin. Nassi odotteli autossa ja siitä jatkettiin Panikseen leikkimään Ninjan kanssa. Likat juoksivat pelloilla, pienesti Pippa-pöhlöpää kävi ojassa uimassakin. Multapellon ja puolentoista tunnin jälkeen Pippa oli väriltään musta ruskein merkein, ei valkoisesta tietoakaan ;o) Illalla pupsi makasi telkan edessä ihan raatona :o)

Perjantai oli vika työpäivä ja alkoi loma ;oD Sen kunniaksi pikkusen tokostelua ;o) Ja tietty ryömimistä sisällä.

Lauantai alkoi ihanasti, upea kirkas sää ja aurinko paistoi. Puuhasteltiin jouluhommeleita. Pippa ansaitsi todellisella työnteolla. Kiinnitin lintujen rasvapötikän puuhun ja heitin maahan sakset ja narukerän. Kun sain talin kiinni ja katsoin alas, ojennettiin mulle mitä pätevimmin saksia ;o) Eihän tuollaisen voi kuin palkita antamalla pikku maistikkaan linturasvapötikästä :o) Mattojen tamppaukseen Pip osallistui täysillä, se kantoi mattopiiskaa, varastikin sen muutamaan otteeseen kunnon vaanimisen jälkeen. Nassi osallistui siis aivan kaikkeen. Mun veli kertoi ilouutisen, että muuttavat Satakuntaan ;oD Liian hieno päivä, joten ilta oli ikävä. Täti sai pari pysähtymiskohtausta, istui paikallaan, mutta oli muissa maailmoissa. Tätä tuli kaks kertaa tunnin välein, joten terkkariin. Siellä tuli vielä uus reilu puol tuntia edellisestä. Aiemmat kesti alle viis minuuttia, nyt pitempi ja loppuun epileptinen kohtaus :o( Täti vietiin keskussairaalaan, missä voi kivasti. Nyt sununtaina käytiin katsomassa, ja taas poissaolokohtaus. Pään röntgenissä ei onneks löytynyt mitään, tutkimuksia tehdään kunnolla vasta välipäivinä.

Tänään sunnuntaina pidettiin pieni agiharkka ;oD Tuula kirjoitteli blogiin, että ilmoitti Sinnan Noormarkun kisoihin loppiaiseks, vaiks ei oo treenaillut moneen viikkoon. Siispäs tein rajun ehdotuksen karata jouluvalmisteluista agia treenaamaan pienesti, ja tokihan Tuula lähti mukaan ;o) Pippa ja Tuulan lagotot Tara ja Sinna olivat niin innoissaan, että ihan huusivat :o) Tehtiin hyppytekniikkaa, pieni kontaktiharjoitus puomilla sekä neljän aidan kanssa yksi reeni.

Nyt uunissa on maksalaatikkoja, ja hiukkasen vielä muuta puuhia jäljellä, ja se on sitten meillä hiukan niinkus joulu ;oD

HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!