Pippa oli joulun aikoihin laihtunut 200 grammaa, kun taas emäntänsä hankkinut niin paljon elopainoa lisää, että Pippa joutuu personal traineriksi juoksukouluun :o) Alkutilanne on kunto, jossa jaksan kävellä vaikka kuinka, mutta juokseminen panee heti puuskuttamaan. Tavoitteena on saada juoksukuntoa sen verran, että on helppo juosta viisi kilometriä. Ja porilaisseura WeCA ilmeisesti järjestää canicross-kilpailun kesällä, joten pieni haave olisi osallistua siihen :o)

Toissapäivänä piti lähteä pikaulkoilulle juoksuvermeitten kanssa. Pip oli aluksi tavallisessa hihnassa, ja vasta pissojen jälkeen aloin laittaa sille valjasta. Tämä oli eka kerta, että käytettiin uutta huskyvaljasta, ja eräs toope ei osannut pukea sitä päälle :o( Kesti viisi minuuttia keksiä oikea tapa, ja silloin oli lenkkifiilinki jo poissa. Juoksukoulun aloitus siis siirtyi.

Tänään se sitten alkoi :o) Seuraan kuntoplus-lehden nettisivujen ohjetta, joka löytyy tuosta . Kunto on pääsyt repsahtamaan ja aloitettiin tuon alkeisohjelman viikosta  kolme. Tänään tehtiin vk3:I  Pippaa ei huvita kauheasti vetää. Ehkä uudet valjaat tuntuvat vielä oudoilta, mutta ehkä se vähitellen innostuu. Juokseminen sujui yllättävän helposti, vaikka melkein koko aika puhuin. Kehuin Pippaa, kun se hiukkakin piti hihnaa kireällä.

Juoksentelu on nyt onneksi alkanut ;oD