Eilen lauantaina oli kauan odotettu päivä, kun poropoika tuli kotiin. Tuula oli hakukaverina, ja ajoikin sitten koko matkan. Salmen luona oltiin päälle tunti, tosi ihana emäkoira Helmi. Vain hallava narttu jäi enää sinne, kun lähdettiin.

Matka meni suht hyvin. Jos matka olis ollut vain kaks tuntia, olis se mennyt loistavasti ;o) Pienen alkuhämmennyksen jälkeen Rokki nukkui ensin mun sydämen kohdalla ja sitten sylissä. Reilun parin tunnin ajon jälkeen oli pissatus, minkä jälkeen alkoi kuolaus. Olo oli huono ja tuli isot oksennukset. Jotenkin se sitten rauhoittui loppumatkaksi Kokemäelle asti. Kokemäellä Tuulan pihassa ootti meen auto, siirryttiin siihen ja mää rattiin porosen ollessa vieressä etupenkillä. Muutamia kilsoja ennen kotia tuli toisen iso oksennus. Olis tainnut olla parempi ilman päiväruokaa, vaikka ruokien väli oliskin venynyt. Pikkuinen oli pitkän matkan ajan sylissä, ja hienosti alkoi seurata mua ja pitää turvallisena tyyppinä :o)

Kotona heti eteisessä tuli vastaan Pippa. Se tervehtti mua, sit vasta tajus tavaroitten "haisevan", nuuskutti ja mulla oli Rokki sylissä, Pip murisi. Pentu oli silti tosi reipas ja rohkea. Jotenkin ilta sujui, Pippa murisi, mutta uskoo kyllä, jonkin kerran vähän sanoi pienelle. Vaikea tietää, minkä verran Pippa saa sanoa, sillä kyllähän pennun pitää isompaa kunnioittaa, mutta toisaalta pentu ei saa järkyttyä liikaa. Ruokatilanteet on otettava tosi tarkkaan. Rokille maistui ruoka hienosti, vaikka hiukkaa aiemmin oli autossa paha olo.

Yö meni hyvin. Illallahan tuli yhdet pisut olkkariin puoliksi matolle, mutta yöllä tehtiin kaikki ulos :o) Se alkoi shuudella mua yöllä noin kahden tunnin välein ja silloin aina heti pihalle. Mitään kitinöitä ei ollut eikä muutakaan ongelmaa. Nukuin lattialla, Pipalle kuului vasen puoli ja Rokille oikea. Just nukkumaan mennessä oli sähkökatkos, ja hain jo kynttilän meille valoksi, sillä halusin nähdä tarvittaessa yön tapahtumat. Valo tuli pian takaisin ja nukuttiin sitten pöytävalo päällä. Pippa meni sängyn alle ja Rokki nukkui ilmeisesti melko lähellä mua. Ekasta päivästä selvittiin hengissä ;oD