Ollaan käyty päivittäin Tuulan ja Leksun  kanssa agiharkkailemassa. Mukana on ollut pikkulagotto Malla, jota Roks nähnyt lämppäys- ja jähdyttelykävelyillä. Poropoika on ihan rakastunut! Agiharjoituksia tehdiin tosi pienissä pätkissä. Kolme lyhyttä sessiota, jossa yhdestä kolmeen juttua. Suunnittelen pikkuvihkoon, mitä tehdään ja kirjoitan ylös toteutuneen, ja tästä on todella hyötyä. Muutenkin agi alkaa olla kivempaa. Mun ei tarvi niin hulluna innostaa Roksua, ku se jo tykkää ite hommasta. Sehän rupesi nauttimaan meen yhteisestö tekemisestä jo jokin aika sitten, mut nyt se selvästi haluaa tehdä, ettii ite esteitä ja ääntäkin löytyy. Tätä voi pian jo kutsua agilityksi. ;oD Ja että nautin reenaamisesta Tuulan kanssa, kiitos hyvistä kommenteista ja suuresta avusta!

Tiistaina ekaksi vinokepit sekä hyppy-rengas-hyppy. Kepit meni hiukan poukkimiseksi, mutta alkoi homma lopuksi sentään sujua. :o) Mokasin ite, ku kuiskasin sille "valmiina", ja tästähän se kuumeni eikä keskittyminen uuden opetteluun enää sujunut. Hy-re-hy aivan uskomaton, loistava koiranpoika etsi esteet loistavasti. :o) (hypyt 50cm) Tokaksi keinu ja puomi. Keinu oli hieman hidasta hommaa, pantiin iso pöytä keinun alastulon alle sekä parit pehmustetyynyt. Rokkia epäilytti, kahdeksan toistoa, vikat suht ok. Puomilla hienot toistot, pari vikaa vapaana. Kolmossessiossa vain kaks aitaa. Tehtiin mun ollessa kummallakin puolla, lähetyksenä ja kutsuna, meni superisti ja vielä maksikorkeuksilla!

Keskiviikkona taas ekana vinokepit, jotka pantiin tällä kertaa aikas kaposiksi ja jiihaa: Rokki teki aivan superhienosti ne! :oD Niitä nyt siis pidetään tolleen ylhäällä, että se tottuu käyttämään kroppaansa. Roks tosissaan kroolasi kepit läpi, oikea tassu polkaisi keppein oikealle puolle ja vasen vasemmalle, jeshjeshjesh, taitokoirunpoika! ;oD Tässä sessiossa toisena hyppy+pöytä, mikä meni loistavasti, ei huomautettavaa. Tokasessiossa keinu ja puomi. Keinu jälleen alla olevan pöydän ja tyynyjen avulla sekä Tuulan namituksella. Homma meni hyvin, haukkuminen ennen suoriotusta on kiihkeä, mutta itse keinun kiipeämionen saisi olla hiukan ripeämpi. Puomi meni hienosti. :o) Vikasessiossa kaks maksikorkuista hyppyä, 90 asteen kulma ja toiset kaks hyppyä. Rokki meni tosi hienosti, se etsi aidat hienosti. Mun pitää olla tarkkana, sillä kerran heitin wubban liian aikaisin ja Roks sukelsi ali sen perään ja toisella mun mokakerralla en ohjannut loppuun asti, ni ei menny Romppanenkaan. Upea pieni penskula!

Tänään torstaina mentiin aamuharkkaamaan sateessa. Aluksi kontaktit. A vapaana kummaltakin puolen yks kiipeäminen, hienot. Kiihkotin jäpää taas kysymällä "valmiina" ja kerran menikin ite esteelle, mut pyysin takaisin, ni sen jälkeen alkoi kysymyksestä lukita esteen katseellaan, jee. ;oD Keinu maksipöytä- ja tyynyvarusteluin ja nyt Tuula ei yhtään ottanut keinulautaan kii hidastaakseen laskua vaan Rokki sai ite laskea sen. Meni varsin hienosti. Alkuhaukku voimakkaasti, reippaasti keinulle ja kiihkeä naminsyönti. :oD Puomilla kaks toistoa kummaltakin puolta ja nää tehtiin vapaana, mahtava kontaktikoira! :o) Tokasessiossa kahta aitaa (55cm) vierellä, lähettäen ja kutsuen. Vierellä se kerran sekosi kerran askelissa: korkea pupuhyppy, lasku ennen rimaa ja sukelsi alta. Hyppytekniikkaharjoitukset on nyt jääneet, ku on ollut treenikavereita, sen huomaa. Peräkkäisten aitojen hypyt kuitenkin hienot. Seuraavaksi "kierrä", ensin namilla ja sitten wubballa. Vauhti rauhallinen ja Tuula käski mun olla innostavampi, hyvä vinkki, meni heti kiihkeämmin pikkumieheltä. ;o) Sitten 180 asteen kulma, siis hyppy ja vieressä olevan hypyn toiselta puolta takas. Mun pitää ohjata selväti, Roks hyppää hienosti vinostikin. :o)  Viimeisessä eli kolmannessa erässä hyppyä, olin siivekkeen vieressä aitaan päin ja lähetin Roksun hyppäämään vasemmalla kädellä, ni tuli oikealle kädelle ottamaan palkan ja siitä takas. Alettiin minikorkeudella, Roku ei tajunnut, ni medikorkeudella ymmärsi olevan kyse hyppäämisestä. ;o) Upea hyppääjä, se tuli hypyltä alas kääntyneenä muhun päin. ;o)