Koska Pipan tassu oli eilen sunnuntaina vähän arka, jätettiin illalla lenkkeily väliin ja tehtiin jälki. Tehtiin se lukion takana olevalle isolle nurmikolle. Pip odotteli autossa tehdessäni sen, ei vanhennettu. Laitin jäljelle reippaasti namia ja kuus keppiä. Nameja jäi, mutta kepit nousi kaikki :o) Hommaa vaikeutti ihan jäljen lähelle pajunkissoja hakemaan tulleet ihmiset. Pippaa eivät kyllä häirinneet yhtään. Jälki oli ehkä 150-200 metriä pitkä.

Tänään maanantaina ei tassu edelleenkään ollut ihan kunnossa.  Pippa varsinkin noustessa ontuu sitä vähän, seistessä saattaa pitää sitä puolen sentin korkeudella maasta. Toisaalta sen ollessa innostunut jostain ei jalka ole ensinkään kipeä. Jos ei huomenna ole kunnossa, pitää perua lauantain agikisat.

Siis myöskään tänään ei turhaa kulkemista vaan jälki. Se tehtiin jousiampujain radan nurmikolle, pituutta likemmäs 200 metriä ja runsaasti namia askelille, ei keppejä eikä vanhentamista. Mentiin hidasta vauhtia, mutta silti Pip hätiköi niin, että osa namista jäi. Se rauhoittui kivasti nenätyön jälkeen ja päästin sen vapaaksi metsään eikä alkanut revittää puolikuntoisella takajalallaan, vaan kulki rauhallisesti ja teki tarpeensa.