Päivittäin on taas otettu eteenmenoa. Mussa on kovin huono piirre alkaa vaatia liikaa :o( Kun parin päivän treenit menee hyvin, teen seuraavaks niin vaikean, että Pip ei tajua. Sitte en pysty kätkemään pettymystäni ja likka ei halua enää irrota yhtään.

Tavoite on, että saatas tehtyä joka lenkillä yks onnistunut eteenmeno. Pyrin sellaiseen, että en jätä lelua ja  lähetä sitä omia askelia takaisin vaan jätetään lelu ja tehdään kierros.  Yritän saada taottua nassin päähän, että mihin sen lähetänkin, varmasti löytyy lelu :o)

On tehty loistavia eteenmenoja, ja pari kertaa ei halua lainkaan irrota. Mulla siis tehtävä suunnitella paremmin ja tarkemmin miten tehdään.

Seuraamista tehtiin jokin päivä ja pientä editämistä taitaa olla havaittavissa. Luoksetuloa tehdään paljon, siis eteen liimautumista. Pippa tekee mallikkaasti ;oD Pysäytyksiä tehdään "kierrä"-kehotuksen jälkeen. Oon ihan tyytyväinen niihin. Pip kyllä hiukan pakkaa enakoimaan eikä juokse täysiä :o)

Ruutu-treenissä jätän Pipan seisomaan, meen kauemmaksi. Katsotaan ruutuun ja kehotus. Pihtaaminen tehnyt tästä liikkeestä tosi hienon ;o) Tai sitten aina ruudussa oleva koksketusalusta auttaa. Tätä ei voi tehdä ku yhen toiston, k ei voi riskeerata, ettei toinen olis yhtä täydellinen ;o) Taituriokoiksu!

TSAUn agikisojen jälkeen pyysin yhtä tulevaa aussieihmistä apulaiseks viemään tunnaripalikat. Ne oli kellonmallisesti, en tosin huomannut sanoa, että palikka takapuoliskalle. Pelkäsin häiriön olevan liian raju, mutta onnistui ;oD Pippa meni rivakasti, haisti melkein koko ympyrän palikat, meni "oman" ohi, mutta seuraavaa haistettuaan palas "omalle", ja kaiken kruunas kaunis luovutus ;oD Mesu!!

Parina päivänä tällä viikolla käytiin Hossussa agiesteillä. Keppejä on kiva treenata, meen kauemmaksi, vaikeita kulmia, puolen vaihtoa takana, edellemenoa ja mitä keksiikin. Puomi on ihan lumeton, joten kontakteja junnataan :o)

Viikon ajan sää on ollut tosi lämmin ja lumet alkaneet sulata. Uhkaavasti näyttää metsä siltä, että sinne vois päästä pian tekemään jopa jälkeä :o)