Eteenmenoa tehdään edelleen säännöllisesti ja pyrin, että vain yksi toisto. Yleensä se sujuu hienosti, mutta joskus aina tulee outoja kertoja, kun Pip ei ensinkään halua mennä. Se ei luota, että mun näyttämästä paikasta ihan varmasti löytyy lelu :o( Jatkamma harjoituksia.

Pk-a-estettä tai sen yli noutamista harjoiteltiin vähän. Kerran typerä-minä halusin vielä paremman palautuksen ja tehtiin liikaa toistoja ja ihme, että saatiin loppuun minkäänmoista onnistunutta juttua. Tähänkin siis ohjeeksi tehdä tarkka suunnitelma yhdelle onnistuneelle suoritukselle!!

Agia on harkattu Hossun kentällä sillon tällön lenkin yhteydessä.

Eilen lauantaina päästiin WeCAn hallille Jetan koulutukseen ;o) Taas riitti haastetta ja sain oppia uusia ohjaustapoja. Mun pitäs olla rauhallisempi ja luottaa Pippaan enempi, se kyllä hoitaa hommat. Tuula ja Tara olivat myös siellä. Omalla seuralla olis ollu harkat aamupäivällä, mutta haluttiin tehokkaammat treenit. Pieni kiusaus olis kysyä, huolisko WeCA meiät. Pakkaa HPSH välistä aiheuttamaan liikaa ketutuksia. Viimisin taitaa olla koetoimikunnan kokous, jossa nuristiin, kun aion osallistua Pipan kanssa 9.6. jälkikokeeseen enkä mene töihin samaiseen kokeeseen. Eikä saada Pipan kans itelle just mitään koulutusta seuralta. UPK kiinnostas hakuporukan vuoksi. Nyt tais juttu muuttua narinaksi, paras lopettaa :o)

Hossun agikentän vieressä on upea vesioja, Pip viilentyy siinä nautinnollisesti :o) Kentän läheisen hiekkakuopan pohjalla on vettä ja houkuttelevia lintuja kait myös, joten Pippa kävi siellä ihan kokonaan uimassa ;o) WeCAn hallin lähistöllä oli pikkiriikkisen lunta jäljellä, joten Pip viilensi oloaan menemällä pötkölleen mahalleen pentutyylisesti takajalat taakse ojentuneina :o)

Loppuun ikävä asia eli tänään sunnuntaina Pip ihan pienesti aristi vasenta takakoipeaan. Toivottavasti on väärä hälytys ja taas pelikunnnossa parin päivän rauhallisemman elon jälkeen. Aktiivista rauhallista elämää ajattelin tarjota Pipalle nurmikolla jäljestämisen muodossa :o)